free download 78 travel guides written by experts

Templul din nori

Patrick Woodhead
Editura Trei

Tibetul a fascinat si fascineaza in continuare. Asa se face ca autorul a ajuns intr-o calatorie in aceste zone. S-a catarat pe munti, a vazut lumea de acolo, a trait greutatile si emotiile urcusului, a cunoscut oameni speciali. De altfel Patrick Woodhead a calatorit in multe locuri minunate din lume, explorand zone dintre cele mai diverse.

Romanul "Templul din nori" este inspirat de o calatorie personala asadar a scriitorului in Tibet. In centru se afla framantarile caracteristice zonei (si religiei oamenilor de aici) si o poveste interesanta despre un templu asezat intre munti, un loc mistic, un loc unde preotii ating Iluminarea.

Prologul ne introduce in atmosfera. Capitolele atent structurate astfel incat sa nu fie foarte lungi prezinta pe de o parte calatoria lui Luca si pe de alta ce se intampla in locul unde urma sa ajunga. Intr-o calatorie alaturi de prietenul sau Bill, Luca vede un munte ce pare construit ca o piramida. Dar este asa ceva posibil? Hartile sunt toate facute cand in zona era nor si ca atare acel varf e invizibil ochiului. Luca persevereaza insa. Ajunge din nou in zona, aventurile se succed una dupa alta si eroul nostru gaseste adapost in manastirea Geltang. Suna a liniste si pace, nu? Ei bine, nu e chiar asa.

Nu vrem sa va dezvaluim prea multe din carte. Fiecare moment trebuie savurat, fiecare clipa construieste cu rabdare si migala o poveste interesanta. Aventuri, locuri deosebite, pericole, oameni – pe toate le veti descoperi chiar voi citind acest roman.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *