metalshow

Temnitele Intunericului

Jones V.M.
Corint Junior

Adam are deja aminterea unei aventuri interesante. Are si prieteni si il cunoaste si pe genialul producator de jocuri pe calculator si a sa fata frumoasa, Hannah Quested. In cateva zile va pleca de la casa de copii sa ii reintalneasca pe toti acestia.

Intamplarea face insa ca Hannah sa dispara; ajunge sa fie captiva in lumea Karazanului. Adam si prietenii lui trebuie asadar sa o salveze. O noua aventura din seria care a cucerit o lume intreaga. O carte cuceritoare, o noua aventura in care cei mici il vor urma pe Adam. "Din clipa in care l-am vazut am stiut ca nu-i de bine. Mi-am dat seama dupa cum a sarit din camioneta de la asistenta sociala si ne-a aruncat un ranjet ingamfat" (p. 13).

Se va termina totul cu bine? Vor putea Adam si prietenii lui sa o salveze pe Hannah? Aflati citind Temnitele Intunericului.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *