expoplast Sibiu 2019

Temnitele Intunericului

Jones V.M.
Corint Junior

Adam are deja aminterea unei aventuri interesante. Are si prieteni si il cunoaste si pe genialul producator de jocuri pe calculator si a sa fata frumoasa, Hannah Quested. In cateva zile va pleca de la casa de copii sa ii reintalneasca pe toti acestia.

Intamplarea face insa ca Hannah sa dispara; ajunge sa fie captiva in lumea Karazanului. Adam si prietenii lui trebuie asadar sa o salveze. O noua aventura din seria care a cucerit o lume intreaga. O carte cuceritoare, o noua aventura in care cei mici il vor urma pe Adam. "Din clipa in care l-am vazut am stiut ca nu-i de bine. Mi-am dat seama dupa cum a sarit din camioneta de la asistenta sociala si ne-a aruncat un ranjet ingamfat" (p. 13).

Se va termina totul cu bine? Vor putea Adam si prietenii lui sa o salveze pe Hannah? Aflati citind Temnitele Intunericului.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *