free download 78 travel guides written by experts

TelVerde 0800 444 800 te trimite la concert Cargo

Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec împreună cu membrii trupei Cargo, ambasadori ai reciclării, te invită să foloseşti serviciul de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) TelVerde 0800 444 800 şi să intri în promoţia care îţi poate aduce o invitaţie dublă la concertul NOAPTEA VRAJITOARELOR al grupului Cargo de pe 30 octombrie, la Arenele Romane din Bucureşti!

Membrii trupei Cargo s-au implicat în promovarea importanţei colectării selective a deşeurilor electrice, devenind ambasadori ai reciclării în proiectul Recycling Rocks al Asociaţiei RoRec, iar misiunea lor continuă. De data aceasta, Cargo şi Asociaţia RoRec au pregătit o campanie specială dedicată bucureştenilor şi ilfovenilor care iubesc rockul, mediul curat şi comunitatea în care trăiesc.

În perioada 10-25 octombrie 2014, primii 50 deponenţi din Bucuresti şi Ilfov care sună la TelVerde 0800 444 800 şi dau o comandă pentru preluarea a minim 50 kg deşeuri electrice şi electronice, vor primi o invitaţie dublă la concertul Cargo de pe 30 octombrie de la Arenele Romane. Promoţia se adresează cetăţenilor din Bucureşti şi Ilfov, interesaţi să colecteze selectiv deşeurile electrice şi să sărbătorească Halloween-ul alături de Cargo.

„Susţinem nemijlocit colectarea deşeurilor electrice prin campaniile Asociaţiei RoRec şi onceptul Recycling Rocks. Dorim să trăim într-o ţară curată, într-un mediu sănătos şi îndemnăm publicul nostru să facă la fel!”, au declarat membrii trupei Cargo.

Serviciul TelVerde 0800 444 800 vă stă zilnic la dispoziţie pentru comenzi de preluare gratuită a deşeurilor electrice de mari dimensiuni, grele sau voluminoase, direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituţie. Numărul este apelabil gratuit, din orice de reţea de telefonie fixă sau mobilă, zilnic între orele 9.00-17.00.

De ce și cum trebuie să colectăm deșeurile de echipamente electrice și electronice ca să trăim într-o lume curată și mai puțin poluată? Aflați pe www.rorec.ro și pe facebook.com/AsociatiaRoRec sau sunând la TelVerde 0800 444 800, zilnic, între 9-17.

Bucuresti, 08.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *