free download 78 travel guides written by experts

Tellur: Bateriile externe, printre cele mai căutate accesorii mobile

Cel mai nou produs din portofoliul producătorului român este bateria externă 3 în 1, cu port USB, adaptor Type C și mufă încorporată lightning și micro USB

Bateriile externe se numără printre cele mai căutate accesorii mobile în prezent, odată cu creșterea consumului de energie al gadget-urilor, precum și cu scăderea prețurilor pentru aceste produse, potrivit Tellur, singurul brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment prezent și în afara României.

De altfel, în vânzările Tellur, segmentul de baterii externe ocupă un procent de aproximativ 10% la nivel valoric, cu potențial de creștere semnificativ până la finalul anului.

baterii externe Tellur

Cel mai nou produs din portofoliul Tellur este bateria externă 3 în 1, cu port USB, adaptor Type C și mufă încorporată lightning și micro USB.

Având capacități de 5000mAh, respectiv 10000 mAh și funcție de încărcare rapidă, bateriile externe Tellur utilizează un circuit inteligent pentru protecție în caz de supra alimentare, sub tensiune, supra tensiune sau scurt circuit.

Bateriile externe au un design modern şi elegant, cea ce le face ideale pentru un stil de viață alert. Un alt aspect important pentru consumatori este și compatibilitatea cu o gamă extinsă de dispozitive, precum iPhone, iPad, smartphone-uri cu Android și alte gadget-uri cu încărcare USB 5V.

Specificații TLL158061:

Alimentare

DC5V/2A

Capacitate

5000mAh

Culoare

Alb

Extra

Cablu cu mufă Lightning & MicroUSB încorporată & adaptor Type C

Greutate

124g

Putere

5V/2A

Preț recomandat

156.99 lei

Specificații TLL158071:

Alimentare

DC5V/2A

Capacitate

1000mAh

Culoare

Alb

Extra

Cablu cu mufă Lightning & MicroUSB încorporată & adaptor Type C

Greutate

212g

Putere

5V/2A

Preț recomandat

199.99 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *