free download 78 travel guides written by experts

Televizorul, o magie de culori

Noua generatie Philips Aurea II prezenta in curand pe piata din Romania

Cea mai completa si captivanta experienta de vizionare imbraca acum forma noii generatii de televizoare Aurea de la Philips. Cu un design si mai impresionant, avand partea frontala realizata integral din sticla, Aurea descrie standardul suprem al esteticului si al performantei in materie de televizoare.

In 2007, Philips a anuntat cu mandrie lansarea gamei Aurea. Un an mai tarziu a fost lansata, la nivel international, a doua generatie a acestei nave-amiral a televizoarelor plate. Prezenta in curand pe piata din Romania, noua gama cuprinde o serie de imbunatatiri estetice si tehnice care amplifica dimensiunea artistica a marcii Aurea. Rama frontala unica, obtinuta dintr-o singura bucata de sticla cristalina, ii desavarseste designul spectaculos.

Noua gamă include cea mai recentă versiune a tehnologiei unice Philips Active Frame – cadrul exterior ce înconjoară ecranul şi care proiecteaza perfect culorile redate in imaginile de pe ecran. Peste 150 de LED-uri de mare putere, dispuse pe tot perimetrul ramei, creeaza un halou multicolor, cu o strălucire schimbătoare, care invaluie ecranul si creeaza o lumina fina de ambianta si vizionare.

Cadrul activ îmbunătăţit (Active Frame) include o nouă culoare strălucitoare, perlată, obţinută din sticlă cu straturi anti-reflex ce creează o aureola mai vie, mai captivanta.

Prin efectele create, tehnologia Ambilight Spectra transforma rama activa dintr-un obiect de decor, intr-o senzatie vie de culoare si lumina. Extinderea luminii si a imaginii in afara ecranului, intr-un extraordinar caleidoscop de culori, creeaza o experienta de vizionare mai intensa decat v-ati fi imaginat ca este posibil!

Noua generatie de televizoare Aurea este disponibila in doua dimensiuni ale ecranului, cu diagonale de 37” si 42”.

Pret: 12499 si 15999 ron cu tva

Bucuresti, 14.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *