Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Televiziunea E! transmite LIVE FROM THE RED CARPET: THE 2017 AMERICAN MUSIC AWARDS duminică, 19 noiembrie

În seara zilei de duminică, 19 noiembrie, în California se vor decerna American Music Awards, prestigioasele premii ale industriei muzicale americane. Ceremonia

desfășurată la Microsoft Theater din Los Angeles va fi prezentată de Tracee Ellis Ross. Artistul cu cele mai multe nominalizări este Bruno Mars (8 nominalizări) și printre favoriții ediției se mai numără Ed Sheeran, Drake, Imagine Dragons, Rihanna și alții.

Giualiana si Ryan, Live From The Red Carpet

Televiziunea E! va transmite în direct sosirea vedetelor la ceremonie, în emisiunea Live From The Red Carpet: The 2017 American Music Awards, difuzată în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, de la ora 1:00. Vă invităm pe covorul roșu al festivității de decernare a American Music Awards pentru o noapte plină de farmec și strălucire, presărată cu momente unice. Vom avea parte de întâlniri surprinzătoare între vedete și vom urmări interviuri inedite cu starurile muzicale ale momentului, într-o emisiune LIVE plină de secvențe memorabile.

Emisiunea Live From The Red Carpet: The 2017 American Music Awards va fi reluată la E! luni, 20 noiembrie la 15:00, 18:00 și 20:00, marți la 17:00 și miercuri la 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *