Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Televiziunea copiilor” la final de sezon

Peste 70 de clase s-au înscris în concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris”. Aflaţi câştigătorii sâmbătă, ora 10.10, la TVR 1!

La sfârşit de an şcolar, emisiunea Televiziunea copiilor de la TVR 1, coordonată de Titus Munteanu, intră şi ea în vacanţă. Pe final de sezon, emoţiile sunt foarte mari pentru cele peste 70 de echipe care s-au înscris la concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris”, iniţiat la începutul lunii aprilie şi care va duce o clasă întreagă de elevi la celebrul parc Disneyland!

Invitaţi speciali la Televiziunea copiilor – şi totodată membri ai juriului la acest concurs, alături de realizatorul Titus Munteanu – sunt Marcel Pavel şi Silvia Dumitrescu, doi prieteni mai vechi ai protagoniştilor emisiunii. Ei îi vor asculta pe copii cântând celebra „We Are the World”, piesă cu care Titus Munteanu marchează finalul de sezon al tuturor emisiunilor pe care le realizează. De asemenea, în calitate de membri ai juriului, ei vor evalua torturile făcute de elevi şi vor decide care dintre ele merită să fie câştigător.

Televiziunea copiilor a derulat concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris” în perioada aprilie – iunie 2012, iar echipa câştigătoare urmează să fie trimisă de agenţia Perfect Tour într-o excursie incredibilă la Disneyland Paris. Clasele s-au înscris pe pagina de Facebook a emisiunii (https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor), unde au postat fotografii şi imagini video cu torturile aniversare, pregătite chiar de elevi, pentru împlinirea a 20 de ani ai celebrului parc de distracţii din Franţa. Aflaţi care este echipa câştigătoare sâmbătă, de la ora 10.10, la TVR 1!

Bucuresti, 28.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *