metalshow

Telespectatorii au intrat in ringul confruntarilor la Vocea Romaniei

Cea de-a doua ediție de confruntări a adus în ringul de la Vocea României cele mai neobișnuite alăturări de voci. După repetiții îndelungate concurenții au pășit pe scenă pentru a se confrunta și a câștiga un loc printre cei mai buni în cursa către marele trofeu al vocilor.

Pe tot parcusul emisiunii aproximativ 1.6 milioane de telespectatori au fost alături de ei, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, peste 2.1 milioane de români au intrat în ringul confruntărilor de la Vocea României.

Ediția de aseară a înregistrat pe segmentul comercial 10.5 puncte de rating și 26.7% share în intervalul de difuzare 20:30– 24:17. Postul de televiziune de pe locul doi a reușit să obțină 7.1 puncte de rating și 18% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8.5 puncte de rating și 19.3% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 6.4 puncte de rating și 14.6% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 8.2 puncte de rating și 19.5% share, locul secund înregistrând 5.3 puncte de rating și 12.6% share.

Marius Moga își ia revanșa, iar concurenții dau tot ce au mai bun pe scenă

Seara a fost deschisă de Ilinca Băcilă și Angela Vescu, din echipa Loredanei, care au interpretat piesa Counting Stars. Chiar dacă pe Angela o durea foarte tare gâtul, aceasta a reușit să treacă cu brio de piesă, însă Loredana a ales să meargă mai departe cu Ilinca.

Startul emisiunii a fost marcat de bunăvoința lui Pavel Bartoș, care i-a oferit șansa lui Marius să își ia revanșa pentru ediția trecută, imitându-i rând pe rând pe Smiley, Loredana și Tudor Chirilă. Cei trei antrenori nu au fost mulțumiți de prestația lui Moga, fiecare dintre ei oferindu-i sfaturi despre cum ar fi putut să se descurce mai bine.

A doua confruntare a fost între Marina Velle și Alina Dogaru, din echipa lui Marius. Cele două au acaparat scena cu piesa Thriller. Antrenorii nu au fost impresionați de alegerea piesei, considerând că nu le-au fost scose în evidență vocile. Cu toate acestea, Marius a fost foarte mândru de cum au cântat și a ales să meargă mai departe cu Alina.

Primul duet din echipa lui Tudor le-a avut protagoniste pe Elena Javelea și Petra Acker care au vrăjit antrenorii prin interpretare și improvizație cu piesa I Put A Spell On You. Moga a încercat să îl ajute pe Tudor în luarea deciziei: “Dacă ar fi să aleg eu, aș alege să ia decizia Tudor”, iar Chirilă a decis să meargă mai departe cu Petra.

Un nou moment rock a fost pus în scenă de echipa Smiley, de această dată Gelu Graur și Cosmin Dragomir au ispitit antrenorii și telespectatorii cu Tainted Love. Pavel a fost cel care a rezumat foarte bine acest moment: “Deși au început cocoși, fiecare în felul lui, au terminat frați”. Până la luarea deciziei elevul Tudor Chirilă s-a luat în gură cu directorul de școală Marius Moga, care l-a “complimentat” pe Smiley pentru că a reușit să arate asemănările dintre cei doi concurenți. După un vox box, cum a spus Loredana, Smiley a ales să meargă mai departe cu Gelu.

Un duet masculin, sensibil și puternic a fost pus în scenă de concurenții Loredanei, Valentin Uzun și Botond Suranyi, cu piesa Love Is Blindness. Pașii de dans ai lui Valentin l-au făcut pe Pavel să exclame: “Mamă, este cal pur sânge!”. Loredana a avut de luat cea mai grea decizie de până acum, deoarece cei doi erau foarte diferiți, însă l-a ales pe Valentin.

Confruntarea dintre Alexandra Bărăceanu și Anda Dimitriu din echipa Moga, pe piesa Rehab, l-a făcut pe antrenorul lor să declare: “Sunt cel mai trist la duelul ăsta!”. Momentul celor două concurente i-a adus antrenorului numai cuvinte de laudă. Între street și classy, Marius a ales să meargă mai departe cu varianta street reprezentată de Anda Dimitriu.

Confruntarea din echipa lui Smiley dintre Alina Anușca și Ana Maria Georgescu a adus în ring piesa Unwritten, transformând-o în cel mai surprinzător moment al serii. Alina s-a remarcat printr-o atitudine pozitivă și energică. Antrenorii au simțit diferența de intrepretare între cele două și au avut de obiectat faptul că nu au cântat împreună și nu au comunicat. Tudor Chirilă a uimit prin sinceritatea sa: “Nu sunt un fan al acestui moment și nici al acestei piese și cu asta am terminat!”. Decizia lui Smiley de a merge mai departe cu Alina s-a bazat pe deschiderea și determinarea acesteia de a învăța lucruri noi.

Vocea României a continuat cu Ligia Hojda și Anca Petcu, cele două pășind în scenă cu piesa Because Of You. Acest duet a adus susținători celebrii de partea Ancăi – Stella Anița și Andrei Chermeleu, concurenți ai ediției precedente. Confruntarea lor a adus un moment plin de emoție în ringul de la Vocea României, iar Tudor a ales să meargă mai departe cu Ligia. Supriza a venit din partea lui Smiley, care a luat-o pe Anca la el în echipă datorită timbrului deosebit pe care aceasta îl are. Chiar Marius Moga a spus: “Timbru ca al Ancuței nu am auzit în sezonul patru de Vocea!”. Astfel, dacă în ediția trecută Tudor a salvat un concurent din echipa lui Smiley, de această dată Smiley a decis să salveze un concurent din echipa lui Tudor.

Andrei Cheteleș și Tatiana Heghea, din echipa Loredana, s-au confruntat pe piesa Don’t Stop Me Now. Personajul lui Andrei a creat un moment deosebit, mimica lui ajutând versurile să prindă contur spre deliciul antrenorilor și al telespectatorilor. Tudor a fost impresionat și amuzat: “A jucat tot ăsta!”. Smiley a fost foarte amuzat de prestație și i-a spus Loredanei: “Nu știu cum ai reușit să faci combinația asta! Cu o femeie care arată în halul ăsta și cu un bărbat, oricare ar fi fost, m-aș fi uitat numai la ea, dar m-am uitat numai la el!”. De aici a mai fost doar un mic pas până a pornit discuția despre ciucaleți, iar cei trei antrenori au înconjurat-o pe Lori pentru a o ajuta să ia cea mai bună decizie. Glumele nu s-au oprit, însă Loredana a decis să continue concursul cu Andrei.

Un alt duet care a fost o surpriză chiar și pentru antrenor a fost cel dintre Emilia Mușală și Alin Gheorghișan, care au cântat piesa Let’s Get It On. Acesta a fost momentul care i-a deschis apetitul lui Marius pentru glume: “Aveți voci puternice, dar cântați-ne o melodie!”. Comparațiile cu animale și demonstrația lui Moga despre cum a sunat piesa au creat un moment de maxim amuzament. Prestația lor s-a transformat în momentul antrenorilor și umorul a luat locul liniei melodice. Într-un final, Smiley a ales să meargă mai departe cu Alin Gheorghișan.

Cea de-a doua ediție de confruntări a fost presărată cu umor, antrenorii fiind la înălțime. Vinerea viitoare telespectatorii vor fi martorii ultimei ediții de confruntări și vor vedea care sunt cei mai buni concurenți care vor ajunge în galele Live.

În etapa confruntărilor, românii pot vedea în timp real la TV rezultatele votului din aplicația “Fii Antrenor”, care a strâns deja peste 140.000 de descărcări. Oricine poate intra în rolul de antrenor și își poate susține preferații prin intermediul aplicației “Fii Antrenor” disponibilă în AppStore și Google Plus.

Edițiile Vocea României pot fi revăzute oricând pe voyo.ro.

Bucuresti, 08.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *