free download 78 travel guides written by experts

Telespectatorii au inceput distractia de 1 mai, cu Antena 1

Te cunosc de undeva! lider absolut de audienţă

Se anunţă vremuri odihnitoare. De 1 mai, Antena 1 le-a pregătit românilor patru zile de distracţie, alături de vedetele lor preferate, iar aceştia au decis să îşi înceapă minivacanţa de 1 mai alături de Antena 1. Show-ul primăverii, Te cunosc de undeva! s-a impus aseară lider incontestabil de piaţă la nivelul targetului urban, atingând peste un milion de telespectatori.

Distracţia a început de sâmbătă seara, când cei opt concurenţi de la Te cunosc de undeva! au adus în show-ul de la Antena 1 vedete cu greutate din muzica românească şi internaţională. Vaya con Dios, Nicu Covaci, Maria Tănase, Julio Iglesias, Alex Velea, Corina Chiriac, Jennifer Lopez şi Cesaria Evora au strãlucit pe scena super show-ului, spre încântarea telespectatorilor care au stat cu ochii pe Antena 1.

Emisiunea de aseară a fost lider incontestabil de audienţă atât la nivelul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 uran, cât şi în rândul întregului public din mediul urban. 738.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit, în medie, prestţiile celor opt concurenţi. Jorge, Lora, Iulian Vasile, Dan Helciug, CRBL, Maria Buză, Julia Jianu şi Delia au trecut din nou prin transformări incredibile, în lupta pentru premiul ediţiei, dar şi pentru acela din marea finală live.

Antena 1 a înregistrat aseară un rating mediu de 7 puncte la nivel urban şi o cotă de piaţă de 17.5 procente, surclasând cu emisiunea Te cunosc de undeva! programele posturilor concurente. Pe locul al doilea, la o distanţă foarte mare, s-a impus PRO TV care a înregistrat doar 4.5% rating şi 11.2% share sau, altfel spus, puţin peste jumătate din telespectatorii pe care i-a avut, în medie Antena 1.

Iulian Vasile şi-a testat spiritul de haiduc în interpretarea legendarului Nicu Covaci. Finalistul X Factor a dat anii tinereţii pe pletele grizonate şi barba cãruntã a solistului de la Phoenix şi i-a ieşit de minune. Julia Jianu a trecut de la o divã la altã divã. Dupã ce sãptãmâna trecutã s-a simţit extraordinar în interpretarea legendarei Cher, de aceastã datã artista a fãcut senzaţie în pielea lui Jennifer Lopez. Delia Matache a arătat şi a cântat senzaţional una dintre cele mai cunoscute melodii ale Mariei Tănase, în vreme ce Maria Buză, câştigătoare ediţiei de aseară a fost solista trupei Vaya con Dios.

În faţa juriului a strãlucit şi un Jorge foarte bronzat, cu barbã şi cercei, întocmai ca Alex Velea. Dan Helciug a avut din nou parte de o transformare ineditã. Artistul a fost asearã Cesaria Evora, o voce şi un talent cu totul şi cu totul special. Cu toate cã de la stilul rock, la fado-ul portughez e o distanţã foarte mare, Dan a fãcut faţã cu brio provocãrii.

Lora a avut parte de o trecere de-a dreptul spectaculoasã. Dupã ce ediţia trecutã a interpretat-o pe Anna Lesko, chiar sub privirile artistei, în aceastã sãptãmânã carismatica Lora a fost Corina Chiriac, iar juriul „Te cunosc de undeva!” a fost extaziat de prestaţia sa. Ultimul concurent intrat în concurs a fost CRBL, acestuia revenindu-i un alt rol inedit – Julio Iglesias. Deşi nu este deloc în stilul său, artistul s-a descurcat de minune, reuşind să stârnească admiraţia juriului,

În minutul de aur, 22.15, Antena 1 a fost urmărită de 1021.000 de telespectatori din mediul urban, un număr de două ori şi jumătate mai mare, decât al acelora care, la aceeaşi oră, urmăreau PRO TV.

Distracţia continuă şi astăzi la Antena 1. Gabi Firea Show o aduce în lumina reflectoarelor pe Irina Loghin, iar deseară Mihai Bendeac face show la În puii mei. Ultima ediţie din acest sezon va pune personajele consacrate ale emisiunii în ipostaze savuroase, iar telespectatorii îl vor putea vedea încă o dată pe Gabriel Cotabiţă în calitate de invitat special.

Luni, Neatza cu Răzvan şi Dani, Acces Direct şi Un show păcătos îşi fac încălzirea pentru marea petrecere de marţi, iar seara telespectatorii se vor distra copios cu Johnny English.

Pe 1 mai, Neatza începe petrecerea cu noaptea în cap şi încinge grătarul chiar în platoul emisiunii. Dani a ales să petreacă pe plajă, în vreme ce Răzvan va încerca o experienţă românească, muncitorească. Din ediţia specială de 1 mai Neatza cu Răzvan şi Dani nu vor lipsi nici invitaţii. Reprezentanta României la Eurovision, Mandinga va fi alături de telespectatori pe 1 mai, la Antena 1.

Mirela Boureanu Vaida împreună cu concurentii celui mai îndrăgit reality show matrimonial îi invită pe telespectatori la o petrecere câmpenească în gradina casei Mireasa pentru fiul meu, unde concurentii vor prepara grătar, vor cânta şi vor dansa. Pe langă acestea, pe telespectatori îi mai aşteaptă şi alte surprize plăcute pe care le vor descoperi marţi, 1 mai, de la ora 14:00.

Simona Gherghe va sărbători alături de vedetele din showbizul românesc care vor avea, de această dată o abordare cu totul diferită a distracţiei şi vor face lucruri pe care nu le-au mai încercat până acum. Îşi vor testa limitele şi îşi vor depăşi temerile, iar distracţia va avea o nouă conotaţie pentru ele, după emisiunea Acces Direct de 1 mai.

Dan Negru prinde noi vedete în plasa şi ceea ce pentru telespectatori va fi o porţie sănătoasăde divertisment de calitate, pentru victimele lui Negru va fi o mare încercare. Ingeniozitatea farselor de la Plasa de stele a depăşit orice imaginaţie, iar echipa lui Negru îşi va surprinde şi de această dată fanii cu o super ediţie.

Seara se încheie cu Un show păcătos care aduce distracţia din club în platoul emisiunii. Vedetele serii vor fi cele două frumoase asistente ale lui Capatos, companiate de invitaţii emisiunii.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targeturile all urban si 15-54 urban
Perioada 28 aprilie 2012

Bucuresti, 29.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *