free download 78 travel guides written by experts

Telemeaua PRESIDENT, un ambalaj nou, cu funcționalitate sporită, un gust mai bun, noi obiceiuri de consum

PRÉSIDENT ajunge la finalul procesului de rebranding al brânzei telemea LaDORNA odată cu lansarea în noul ambalaj a gamei care include trei sortimente – brânză telemea de vacă, de oaie și de capră.

Prin lărgirea familiei PRÉSIDENT cu cele trei sortimente de brânză telemea, produse integral din lapte provenit din fermele românești, Lactalis își consolidează portofoliul și imaginea de lider internațional în brânzeturi și lactate.

PRÉSIDENT este marca globală, internațională, expertul desăvârșit în categoria brânzeturilor, care a inclus în portofoliul său cele mai bune și autentice brânzeturi din întreaga lume. Astfel, ca urmare a acestui proces, PRÉSIDENT poate oferi consumatorilor un produs modern, ce îmbină tradiția brânzei telemea autentic românească cu experiența globală a unuia dintre cele mai puternice branduri de brânză în lume.


“Anunțam cu ceva timp în urmă că marea familie PRÉSIDENT se extinde cu ajutorul unuia dintre cele mai apreciate sortimente de brânzeturi pe plan local și că frumoasa poveste LaDORNA continuă cu un nou capitol în care brânza telemea își schimbă numele în telemea PRÉSIDENT. Astfel, de la mijlocul lunii august, avem un nou ambalaj pentru cele trei sortimente, cu un nou design și funcționalitatea easy opening. În plus, aceste sortimente au un gust și mai bun și sunt mai aproape de dorințele consumatorilor români. Cu această ocazie lansăm și campania de comunicare “Merci LaDORNA, Salut PRÉSIDENT!”, prin care venim în întâmpinarea iubitorilor de brânză telemea, dornici să exploreze gusturi noi alături de cei dragi. Îi invităm să fie inspirați și să descopere noile noastre rețete care pun în valoare gustul brânzei telemea PRÉSIDENT”, declară Monica Rădulescu, Marketing Director.

Campania “Merci LaDORNA, Salut PRÉSIDENT!” se adresează celor care știu ce își doresc, caută cele mai bune produse și servicii pentru ei și familiile lor, se bucură de viață și, mai ales, sunt deschiși către nou. Rețetele celor trei sortimente au fost îmbunătățite în urma unui studiu la consumator care s-a derulat înainte de preluarea de către PRÉSIDENT, totul pentru a răspunde mai bine așteptărilor acestora. În cadrul campaniei, aceștia vor descoperi cu plăcere noi combinații surprinzătoare precum: *gustări din telemea cu fructe uscate, migdale și crackers, *crostini cu telemea, piersici sau căpșuni și busuioc, *frigărui cu telemea, castraveți și măsline, *salată cu telemea, rucola, mure și ananas, *tartine cu telemea, pară și prosciutto, *frigărui cu telemea și fructe.

PRÉSIDENT este unul dintre cei mai importanți producători de brânzeturi și unt din lume. Se distinge prin tradiție, măiestrie și pasiune pentru acestea, îmbrățișând deopotrivă rețete tradiționale, locale, așa cum este brânza telemea în România. Pentru mai multe informații, accesați website-ul www.president.fr și pagina de Facebook PRÉSIDENT România https://www.facebook.com/presidentromania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *