metalshow

Telekom transmite LIVE primul concert sustinut de Dave Gahan si Soulsavers la Berlin

TelekomNoul proiect muzical al solistului de la Depeche Mode poate fi urmărit în exclusivitate pe www.electronicbeats.ro

Telekom transmite LIVE primul concert pe care Dave Gahan, solistul şi compozitorul trupei Depeche Mode, îl va susţine la Berlin pe data de 30 octombrie, alături de The Soulsavers. Concertul de la Berlin este găzduit de Telekom Electronic Beats, ca parte din programul internațional de muzică al Deutsche Telekom, şi se numără printre cele şase concerte pe care artistul le va susţine în întreaga lume pentru promovarea noului său album „Angels & Ghosts“.

Colaborarea dintre Telekom Electronic Beats şi Dave Gahan a început în urmă cu mai mulţi ani, Telekom Electronic Beats susţinând în 2013 turneul Depeche Mode din Europa. „Este o colaborare foarte bună! Simt că aceste lucruri se întâmplă cu un sens. Întotdeauna este bine să vezi că artiştii sunt susţinuţi şi că muzica lor este promovată – ceea ce se va întâmpla desigur şi prin transmiterea în direct a concertului de la Berlin de către Electronic Beats”, a declarat Dave Gahan despre parteneriatul cu Electronic Beats.

Dave Gahan

Fanii artistului din România sunt invitaţi să urmărească concertul LIVE în exclusivitate pe www.electronicbeats.net, pe data de 30 octombrie, începând cu ora 21:00. Evenimentul are și o pagina de Facebook, unde fanii se pot înscrie pentru a primi notificări în timp real despre livestreaming și despre noul proiect muzical al artistului.

Bucuresti, 27.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *