free download 78 travel guides written by experts

Telekom Romania si Asociatia P.A.V.E.L. au oferit speranta de Craciun copiilor din 4 spitale

din Bucuresti

• 220 de copii și tineri bolnavi de cancer au primit cadouri de Crãciun, în cadrul unor evenimente caritabile organizate de Telekom Romania și Asociația P.A.V.E.L.
• Voluntarii de la cele două organizații au împărțit cadouri la secțiile de oncopediatrie și hematologie pediatrică din patru spitale din București: Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul de Urgență pentru Copii M. S. Curie și Spitalul de Urgență pentru Copii Prof. Dr. Grigore Alexandrescu

• Este al șaptelea an consecutiv în care Telekom Romania și Asociația P.A.V.E.L. organizează o acțiune caritabilă pentru copiii bolnavi de cancer

În luna decembrie, Telekom Romania și Asociatia P.A.V.E.L. au organizat o acțiune caritabilă în beneficiul copiilor și tinerilor bolnavi de cancer. 220 de copii și tineri cu vârste între 0 și 18 ani au primit cadouri, fructe și dulciuri chiar de la Moș Crăciun la secțiile de oncopediatrie și hematologie pediatrică din patru spitale din București: Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul de Urgență pentru Copii M. S. Curie și Spitalul de Urgență pentru Copii Prof. Dr. Grigore Alexandrescu.

„Telekom Romania este alături de Asociaţia P.A.V.E.L. din 2007, în misunea lor de a oferi sprijin copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, precum şi familiilor acestora. An de an, prin acţiunea tradiţională de Crăciun, încercăm să oferim speranţă într-o perioadă a anului în care e important, poate mai mult ca oricând, să dăm dovadă de solidaritate”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul Telekom Romania.

„Telekom Romania este unul dintre prietenii noștri cei mai dragi și cei mai apropiați. Din 2007 și până în prezent, Telekom Romania a sponsorizat TELVERDE pentru copii cu cancer, fiind și singura companie de telefonie care a raspuns pozitiv cererii noastre. De șapte ani, familiile cu copii bolnavi pot apela gratuit numarul 0 800 800 421 pentru a afla informații referitoare la drepturile pe care le au, la modalitatea de acces la tratament etc. De asemenea, cu sprijinul Telekom Romania, de șapte ani organizăm sărbătorirea Crăciunului în patru spitale bucureștene, oferind diverse cadouri copiilor aflați în această perioadă a anului la tratament în clinicile de specialitate. Mulțumim Telekom Romania iar conducerii, angajaților și clienților dumnealor le dorim să aibă sărbători fericite!” a declarat Olga Cridland, Președintele Asociației P.A.V.E.L.

Bucuresti, 29.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *