Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Telekom prezinta solutii complete pentru business, intr-o campanie semnata GMP

Soluțiile complete pentru business din oferta Telekom Romania sunt prezentate publicului printr-o campanie de comunicare semnată de GMP, ce are două direcții: una, în care soluţiile de comunicaţii şi IT sunt prezentate utilizatorilor și a doua, în care clienții – branduri celebre, prezintă prin mărturii modul în care soluțiile complete IT&C de la Telekom le spijină afacerea.

„Pornind de la valorile brandului: inovație, simplitate și competență, ne-am propus să realizăm spoturi memorabile, care să se diferențieze în categorie. În general, comunicarea B2B este aridă, de aceea am ales să ieşim din tipare prin dinamism, folosind efecte speciale de sunet și tehnici deosebite de montaj, pentru a crea o poveste în jurul unor afaceri care folosesc soluțiile complete IT&C Telekom”, a spus Olivia Bașag, Group Creative Director la GMP Advertising.

Campania este în derulare, cu declinări în TV, radio, online şi print. Printre clienţii Telekom Romania prezenţi în testimoniale și intervievați de jurnalistul Vlad Petreanu se numără branduri de succes, precum: Billa Romania, Humanitas, Smith&Smith, Jumbo, Altex sau Ramada Nord.

„Prin poziţionarea sa ca One-Stop Shop pentru soluţii complete de business, Telekom susţine companiile din România cu toate soluţiile de comunicaţii fixe, mobile şi IT de care au nevoie, indiferent de mărimea sau obiectul lor de activitate. Inovăm şi ne dezvoltăm pentru a face viaţa de business a clienţilor noştri mai eficientă şi mai simplă, iar poveştile lor de succes stau mărturie”, a spus Ruxandra Rău, Business Communication Manager, Telekom Romania.

Spoturile care sunt pe TV pot fi urmărite aici: //youtu.be/Q3azMJGFA_8, //youtu.be/sxNIM37i8rA.

Din echipa GMP Advertising care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Cristiana Belodan – Client Service Director, Corina Ghiorghiţă – Group Acount Director, Roxana Dinescu – Account Manager, Olivia Basag – Group Creative Director, Sebastian Romano – Copywriter, Alina Zaharescu – Senior Art Director, Alice Tătaru – Senior Strategic Planner, Radu Teodorescu – AV Producer, Ioana Stangacilovic – AV Producer.

Din echipa Telekom care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Ruxandra Rău – Business Communication Manager, Gabriela Lulea – Marketing Expert, Diana Mândru – Marketing Expert, Romeo Bunescu – Marketing Expert, Marius Cristea – Marketing Expert, Iuliana Costachescu – Marketing Communication Representative şi Laura Enea – Marketing Communication Representative.

Producţia spoturilor de prezentare a serviciilor a fost realizată de SAGA Film, în regia Studio Berlin Bauhouse.de.
Spoturile testimoniale s-au filmat cu casa de producţie Studio Set, în regia lui Goran Mihailov.
Şedinţele foto pentru campania de prezentare a serviciilor au fost făcute cu ajutorul casei de producţie New Folder, fotograf Dan Vezentan.

Bucuresti, 22.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *