free download 78 travel guides written by experts

Telefonul mobil – viitorul serviciilor imobiliare

Primul portal de imobiliare pentru telefonul mobil

CENTURY 21 România, deţinătoarea francizei master pentru România a celei mai mari reţele de agenţii imobiliare la nivel global, a lansat astăzi propriul portal de imobiliare, ce include şi o versiune destinată accesării de pe telefonul mobil.

Un portal dedicat calităţii
Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor pieţei, a fost implementat la nivelul întregii Reţele CENTURY 21® din România, un sistem integrat de gestionare a proprietăţilor şi a relaţiilor cu clienţii, Anytime CRM. Acesta a stat la baza dezvoltării unui portal ce integrează tehnologii de ultima oră, oferind clienţilor posibilitatea de a-şi alege online viitoarea locuinţă, de oriunde şi oricând, chiar şi de pe telefonul mobil.

Portalul este accesibil de la adresa //www.century21.ro, sistemul identificând automat versiunea cea mai potrivită pentru accesare de pe calculator sau telefonul mobil.

„Timpul clientului nostru este extrem de important, motiv pentru care am dezvoltat acest portal din perspectiva acestuia, punând un accent deosebit pe calitatea informaţiilor, accesibilitate şi asistenţa clienţilor în timp real”, a declarat Gabriel Alexandru, Vice Preşedinte CENTURY 21 România.

Ce proprietăţi sunt promovate pe portal?
Proprietăţile promovate pe century21.ro provin din portofoliul agenţiilor din Reţeaua CENTURY 21 România. De asemenea, orice proprietar îşi poate publica oferta de vânzare sau închiriere, utilizând secţiunea Contul Meu.
„Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor din întreaga ţară, pregătim un Program de Parteneriat cu agenţii imobiliare din toate judeţele, ce le va permite acestora promovarea pe century21.ro a ofertelor ce îndeplinesc standardele noastre de calitate”, a adăugat Dl. Alexandru.

Asistenţă online
Accesând portalul century21.ro, clienţii ce doresc informaţii suplimentare pot beneficia, în timp real, de asistenţă online. Apelul clienţilor este automat redirecţionat către operatorii agenţiei ce promovează respectiva proprietate.

Toate proprietăţile au poză şi preţ
Spre deosebire de unele portaluri de imobiliare, pe century21.ro sunt promovate doar proprietăţi validate de către agenţii CENTURY 21®, proprietăţi ce au asociate cel puţin o prezentare fotografică şi pentru care se specifică preţul sau chiria solicitată de proprietar.

Premii de 100 EUR pe zi
În perioada 12 mai – 9 iunie 2009, cei care se înregistrează pe portalul century21.ro au posibilitatea de a câştiga, prin tragere la sorţi, premii în valoare 100 de EURO net, în fiecare zi.

„Avem speranţa că eforturile depuse în ultimele 12 luni, concretizate prin lansarea acestui portal, ne va apropia de exigenţele clienţilor noştri şi reprezintă un pas important către maturizarea pieţei serviciilor imobiliare din ţara noastră’’ a încheiat Dl. Alexandru.

Bucuresti, 11.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *