free download 78 travel guides written by experts

Telefoanele mobile cu ecran complet tactil au devenit accesibile tuturor

LG KP500, cel mai nou terminal LG cu ecran complet tactil va fi lansat în luna octombrie

LG Electronics (LG), lider în domeniul telefoniei mobile, anunţă introducerea pe piaţă a noului LG KP500. Terminalul cu ecran complet tactil, este dotat cu tehnologie avansată, dispunând de funcţiile de ultimă generaţie ce se regăsesc deja în terminalele cu ecran complet tacil, disponibile pe piaţă. “Feedback-ul primit de la consumatorii din întreaga lume ne-au indicat faptul că tot mai mulţi dintre ei îşi doresc să testeze cele mai noi telefoane mobile cu ecran complet tactil. Intenţionăm să le îndeplinim dorinţele, iar terminalul LG KP500 reprezintă soluţia ideală: un telefon cu ecran tactil, uşor de folosit şi pe care şi-l vor permite cei mai mulţi, a declarat Dr. Skott Ahn, Preşidente şi CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics.

De la intrarea pe piaţă a primului telefon cu ecran complet tactil, Prada by LG, compania şi-a dezvoltat tehnologia folosită pentru acest tip de ecrane, pentru a o încorpora noilor modele precum LG Viewty, telefonul cu camera foto de 5 megapixeli şi ecran complet tactil, care a înregistrat deja vânzări record. Datorită dezvoltării acestei tehnologii, LG KP500 beneficiază de o precizie ireproşabilă atunci când atingerea umană întâlneşte tehnologia digitală.

Din experienţa companiei de a crea terminale sofisticate, cu un design elegant, LG KP500 a beneficiat de aceeaşi atenţie şi grijă pentru detalii. Terminal de dimensiuni şi greutate reduse, LG KP500 este disponibil în mai multe variante de culori, precum negru, maron Vandyke, argintiu şi auriu, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a-şi alege telefonul în culoarea preferată.

LG KP500 oferă cel mai uşor mod de a intra în contact cu prietenii, cu ajutorul interfeţei avansate (UI) ce permite utilizatorilor să ataşeze poza unui prieten pentru apelare rapidă, fiind necesară doar atingerea imaginii pentru apelare. “Am optimizat interfaţa (UI) telefonului pentru a facilita operaţiunea de tastare tactilă, ceea ce este necesar atunci când oferi o nouă tehnologie unui grup mare de persoane”, a declarat Skott Ahn.

LG KP500 este dotat cu stylus care este ataşat terminalului, facilitând recunoaşterea scrisului de mână. Astfel, utilizatorii pot scrie memo-uri şi mesaje text sau pot edita imagini prin simpla atingere a ecranului cu sylus-ul. Tastatura Qwerty tactilă apare în momentul în care telefonul este poziţionat orizontal, iar funcţia de rotire automată a ecranului repoziţionează orice imagine sau document pentru o vizualizare cât mai bună, indiferent în ce poziţie este rotit terminalul. Totodată, LG KP500 oferă jocuri pe bază de senzori de mişcare care se pot juca prin rotirea, răsucirea sau înclinarea terminalului pentru o experienţă distractivă şi interactivă.

Noul LG KP500 va fi disponibil începând cu sfârşitul lunii octombrie 2008, pe piaţa din Europa, urmând ulterior a fi introdus şi pe alte pieţe. Preţul recomandat al terminalului va fi anunţat în momentul lansării.

Bucuresti, 01.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *