free download 78 travel guides written by experts

Tehnologii suport pentru noul val in IT

Noutăţi din domeniul soluțiilor de stocare a datelor și business continuity vor fi prezentate la Conferinţa de Tehnologie Agora

Agora Group organizează joi, 27 ianuarie 2011, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Storage & Business Continuity. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucureşti, sala Rapsodia, începând cu ora 9.30.

Firmele de cercetare a pieţei descoperă tot mai des faptul că introducerea de noi tehnologii reprezintă o provocare în rapidă creştere pentru gestionarea corectă a resurselor IT, aflate în medii tot mai disparate, precum cel fizic, mediul virtual şi cel de cloud. Studii recente arată că în jur de 45% din datele stocate în medii virtuale nu sunt stocate în mod regulat în medii de backup şi doar circa 20% din entităţile economice folosesc replicarea şi tehnologiile de recuperare în caz de dezastru pentru a-şi proteja mediile de lucru virtuale.

În cadrul Conferinței de Tehnologie Agora, reprezentanții companiilor CIO Council, HP România, Fujitsu & NetApp, Bull România și Trend vor încerca să răspundă la întrebările: Cum să îţi proiectezi o structură de storage modernă, care sunt problemele cu care se confruntă companiile şi cum să îţi alegi o platformă de storage flexibilă şi care să poată fi adaptată nevoilor curente de business? Cum să uşurezi încărcarea infrastructurii de storage, economisind spaţiu de stocare şi eliminând instanţe multiple ale aceloraşi date prin deduplicare? Care sunt procesele si procedurile pe care o organizaţie trebuie să le aplice astfel încât să se asigure că funcţionalităţile critice pot continua atât în timpul, cât și după un dezastru?

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRwave, PRwave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends şi Digital Trends. Alţi parteneri: ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Bucuresti, 25.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *