free download 78 travel guides written by experts

Tehnologia Single Layer confera eleganta televizoarelor LG cu plasma

PS8000 şi PQ6000 oferă imagini la o calitate ireproşabilă şi un design minimalist

Tehnologia THX încoporată pentru prima dată în modelul PS8000 – experienţă audio-video unică

LG Electronics, unul din jucătorii importanţi pe piaţa internaţională a televizoarelor cu ecran plat, lansează pe piaţa locală gama de televizoare cu plasmă dotată cu tehnologia Single Layer. Noua gamă include modelul PS8000 alcătuit dintr-un panel Full HD 1080p şi modelul PQ6000 HD Ready, ambele având tehnologia 600Hz Max Sub-field Driving încorporată. Televizoarele LG oferă o calitate superioară a imaginii şi un design minimalist, fără ramă, evidenţiind astfel conceptul „Tehnologie inovatoare într-un design de excepţie”.

Consumatorii se pot bucura de imagini realiste datorită rezoluţiei HD Ready a modelului PQ6000 şi full HD 1080p a modelului PS8000, dar şi a panelului Ultra Bright ce oferă o luminozitate ridicată şi un negru strălucitor, dar şi datorită ratei de contrast dinamică de 2,000,000:1. Totodată, consumatorul poate viziona la o calitate ireproşabilă imaginile în mişcare, alerte şi fără distorsiuni, datorită reglajelor realizate prin tehnologia 600Hz Max Sub-field Driving de la LG. Cu un timp de răspuns extrem de rapid de 0.001ms, transmisiunile sportive şi filmele de acţiune vor fi apreciate la adevărata lor valoare.

Tehnologia THX creată de LG şi încoporată pentru prima dată în modelul PS8000 ce a fost avizată de autoritatea de prim rang din industria filmului, reuşeşte să ofere cele mai bune experienţe de vizionare, fără a fi nevoie ca televizoarele să fie ajustate în funcţie de fiecare film, în mod individual. Sistemul LG Dual XD Engine de procesare a imaginii optimizează calitatea acesteia pentru orice tip de conţinut. Mai mult, modurile speciale AV îmbunătăţesc vizionarea, oferind posibilitatea alegerii conţinutului, prin simpla apăsare a unui buton.

Ambele modele se completează perfect cu dispozitivele Bluetooth, oferind posibilităţi nenumărate de selectare a conţinutului şi a funcţiilor televizoarelor. Totodată, PS8000 este  primul televizor din lume care poate citi cu uşurinţă fişiere DviX HD prin intermediul conexiunii USB cu interfaţă 2.0, suportând în acelaşi timp şi alte formate precum JPEG şi MP3, iar modelul PQ6000 dispune de decodor DivX SD. Ambele modele sunt compatibile cu o varietate de dispozitive USB, precum hard disc-ul extern sau memoria USB.

Majorarea costurilor la energia electrică şi grija faţă de mediul înconjurător sunt elemente la fel de importante precum o vizionare optimă sau un design elegant. Răspunsul LG la aceste probleme constă în crearea funcţiei Smart Energy Saving Plus, o componentă standard a gamei de televizoare cu plasmă pentru anul 2009. Funcţia inovativă Intelligent Sensor ajustează luminozitatea imaginii în funcţie de lumina ambientală din încăpere. Această funcţie nu numai că îmbunătăţeşte calitatea imaginii, ci reduce în acelaşi timp consumul mai ridicat de energie, caracteristic televizoarelor cu plasmă clasice. Consumul de energie atunci când televizorul este în modul Standby este aproape zero. Mai mult decât atât, ambele modele au o durată de viaţă estimată la 100.000 de ore.

“Cu design-ul inovativ al ecranului unic, calitatea certificată THX a imaginii, conectivitatea Bluetooth, capabilităţile HD DivX şi SD DivX, suntem siguri că noile modele de televizoare cu plasmă de la LG vor satisface până şi cel mai pretenţios telespectator”, a declarat domnul Roh Pan Ock.

Televizoarele cu plasmă PS8000 şi PQ6000 sunt disponibile pe piaţa din România începând cu luna mai, în reţeaua de retail la preţul recomandat de 5699 RON pentru modelul 50PS8000 şi 2999 RON pentru modelul 42PQ6000.

Bucuresti, 23.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *