free download 78 travel guides written by experts

Tehnologia Fluke: dispozitive cu uptime greu de egalat

Toată comunitatea de ingineri și electricieni își dorește dispozitive și instrumente tot mai performante prin care să maximizeze timpul de folosire și să sporească performanța procesului de mentenanță.

Provocările cele mai mari ale specialiștilor din industrie sunt extinderea duratei de viață a componentelor și urmărirea și monitorizarea gradului de uzură. Echipamentele și tehnologia Fluke permit identificarea problemelor înainte ca aceste provocări să se transforme în amenințări, iar instrumentele Fluke ajută la reducerea costurilor de energie, a timpului de inutilizare și limitează opririle de producție.

Una dintre cele mai utilizate și apreciate game de instrumente Fluke este cea a termometrelor Fluke Visual IR, care combină practicabilitatea unui termometru stop cu avantajele vizuale ale unei camere infraroșu, creând un dispozitiv cu totul și cu totul nou.

Iată câteva dintre motivele pentru care profesioniștii din lumea întreagă au ales termometrele Fluke Visual IR:
· măsurători credibile,
· detectează problemele instantaneu,
· nu necesită training,
· analiză profesionistă a capturilor,
· portabile și ușor de transportat,
· adaptabile oricărui mediu de lucru

Fluke Visual IR VT04

Termografia este o tehnologie extrem de importantă când vine vorba de intervenții și productivitate în mentenanță. Tehnologia Fluke permite evitarea problemelor majore înainte ca ele să se producă, mai ales că acum, în mentenanță, aproape totul se reduce la “identificarea costurilor”.

Doriți să preveniți perioadele de inutilizare în munca dumneavoastră? Vreți să știți cu exactitate unde se va produce următorul scurtcircuit? Sunteți sigur că aveți echipament eficient din punct de vedere energetic? Iată câteva întrebări la care Fluke răspunde cu succes prin produsele dezvoltate și tehnologiile create.

Vă invităm să urmăriți și acest clip produs de Fluke în care veți găsi sfaturi importante legate de productivitatea și eficiența instrumentelor destinate mentenanței.

Bucuresti, 27.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *