free download 78 travel guides written by experts

Tehnologia CA eficientizeaza procesele de business

DNA Software – Reprezentanta Regionala CA, anunta ca, in cadrul unei recente conferinte de presa dedicate strategiilor de eficientizare a proceselor de business, Andrew Lloyd, CA Security Specialist, VPN Security Sales, EMEA (vezi foto), a prezentat beneficiile tehnologiei CA – IAM (Identity and Access Management).

In prezent, in topul listei de prioritati in afaceri, se disting 3 elemente cheie — eficienta operationala, respectarea standardelor internationale si scaderea gradului de risc. La toate acestea se adauga bugetele limitate care fac imperativa utilizarea unor modalitati de eficientizare a afacerii fara suplimentarea sau chiar cu reducerea resurselor financiare, cu alte cuvinte, sa faca mai mult, cu mai putin. Potrivit lui Andrew Lloyd, solutia IAM (Identity and Access Management) raspunde acestor 3 necesitati, mentinandu-se in acelasi timp intr-o zona financiara avantajoasa.

Solutiile IAM automatizeaza procesele de gestionare a drepturilor de acces ale utilizatorilor (angajati, clienti, parteneri) pe parcursul desfasurarii activitatii lor in cadrul companiei. In mod traditional, procesul de gestionare se realizeaza manual. Cand se opereaza, insa, sute de schimbari, procesele manuale nu mai pot face fata, devin ineficiente si expuse erorilor umane. Prin automatizarea proceselor manuale, solutiile IAM cresc nivelul de productivitate si eficienta operationala, raspunzand primelor, si probabil unora dintre cele mai importante necesitati ale afacerii: conectarea si accesul utilizatorilor in sistem.

Solutiile IAM ofera capabilitati de single sign-on pentru resursele web, simplificand si accelerand noile servicii bazate pe web si simplifica, de asemenea, modalitatile prin care partenerii si clientii utilizeaza serviciile internet in procesele de afaceri cu compania respectiva. Prin simplificarea initiativelor de e-business, tehnologia IAM ofera avantaje competitive si contribuie la crearea de noi oportunitati de eficientizare a proceselor de business.
Potrivit unui raport referitor la managementul identitatilor si accesului, realizat de catre Bloor Research, companie independenta de cercetare IT lider de piata in Europa, managementul identitatii a devenit in prezent “obligatoriu pentru afacere". In acest raport se afirma ca "lipsa standardizarii modalitatilor de definire a identitatilor si a drepturilor asociate conduce la pierderea controlui asupra securitatii din cadrul diverselor structuri de retele ". In acest context, integrarea strategiei IAM in cadrul companiei are ca efect direct maximizarea investitiilor in IT si eficientizarea proceselor de business.

CA

CA, una dintre cele mai mari companii de software de management IT la nivel mondial, unifica si simplifica procesele de management ale companiilor. Infiintata in 1976, CA are sediul in Islandia, N.Y. si un portofoliu de clienti in peste 140 de tari. In Romania, solutiile CA sunt utilizate in peste 200 de institutii, in companii din domeniul financiar-bancar precum HVB Bank sau Omniasig, domeniul industrial precum Baduc, domeniul farmaceutic precum A&D Pharma sau Sicomed, pana la institutii guvernamentale sau agentii, precum Curtea Constitutionala. DNA Software este inca din 2003 reprezentata regionala CA si are in prezent peste 30 de angajati specializati pe solutiile CA. DNA Software asigura support help-desk 24×7 pentru solutiile CA, este Centru de Compenta CA si detine certificarea CA smart. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.ca.com

DNA Software

DNA Software, Reprezentanta Regionala CA, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand viziunea CA materializata prin conceptul EITM (Enterprise IT Management). Aceasta unifica si simplifica managementul IT la nivelul intregii companii prin intermediul solutiilor bazate pe o platforma comuna, integrata, automatizata si securizata. Portofoliul CA acopera toate aspectele de management, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei, oferind organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dnasw.com

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *