Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Juniper Networks – tehnologia anului 2005

INFOWORLD declara SOLUTIA SSL VPN de la Juniper Networks
tehnologia anului 2005

DATACOM, Value Added Distributor, anunta ca InfoWorld, divizia IDG dedicata solutiilor IT pentru managementul superior, a acordat echipamentului Juniper Networks Secure Access (SA) 5000 SSL VPN, premiul “Tehnologia anului 2005”.

InfoWorld urmareste ca, prin aceasta initiativa de analiza comparativa, sa identifice cele mai performante tehnologii ale anului si care, se presupune, ca vor avea un impact semnificativ asupra strategiilor IT ale companiilor. Castigatorii premiului “Tehnologia Anului” sunt desemnati de catre analistii Centrului de Testare InfoWorld si de catre editorii revistei.

Aplicatiile SSL VPN au fost testate avandu-se in vedere cinci criterii specifice: securitate, interoperabilitate, scalabilitate, setup si valoare. Tehnologia Juniper Networks Secure Access 5000 a obtinut la toate cele cinci categorii calificarea "excelent", detasandu-se ca lider absolut in categoria solutiilor SSL VPN.

 

Criterii* Scor  Pondere
Securitate 9 35%
Interoperabilitate 9 25%
Scalabilitate 9 20%
Setup 8 10%
Valoare 9 10%

*Pentru a vizualiza metodologia utilizata in notarea fiecarei solutii, puteti accesa pagina InfoWorld

Aplicatiile Juniper Networks Secure Access SSL VPN isi mentin pozitia lider de piata inca din 2001, raspunzand  necesitatilor de securitate pentru remote access, extranet si intranet ale companiilor, indiferent de dimensiunile acestora. Aplicatiile Secure Access SSL VPN ofera beneficiile unui cost total al proprietatii scazut, combinand solutiile traditionale IPSec pentru acces la distanta cu solutiile software de securitate bazate pe extranet/intranet.
 
DATACOM
DATACOM, distribuitor unic in Romania al solutiilor CA, Juniper Networks si Extreme Networks, promoveaza tehnologii care si-au dovedit eficienta in cele importante organizatii din intreaga lume si in peste 350 de companii din Romania. Cu un personal tehnic certificat international, DATACOM asigura partenerilor sai acces la Centrul de Compenta si support help-desk. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com.

Juniper Networks
Juniper Networks este la nivel mondial unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si de networking. Printre clientii sai se numara 8 din primele 15 companii listate de Fortune 500, si primii 25 de service provideri. La nivel global, indiferent de industrie, Juniper Networks contribuie in mod esential la transformarea conceptului de networking, oferind stabilitatea, siguranta, eficienta si rapiditatea impuse de aplicatiile folosite in prezent si viitor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.juniper.net

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *