free download 78 travel guides written by experts

Teenage Cancer Trust si The Who anunta

desfasurarea unei competitii internationale pentru castigarea unui Volkswagen „Magic Bus”

Aprilie 2008: Organizatia caritabila Teenage Cancer Trust (TCT) si legendara trupa rock The Who au anuntat organizarea unui concurs international pentru castigarea unui microbuz Volkswagen de prima generatie, un Transporter Bulli din 1965. Concursul a fost lansat in seara de deschidere a concertelor anuale ale organizatiei Teenage Cancer Trust sustinute la Royal Albert Hall in Londra, la inceputul lunii aprilie 2008. “Busul magic” a fost expus in fata salii Royal Albert Hall pe durata evenimentelor TCT. Clasicul autovehicul VW Bulli, furnizat de Volkswagen Autovehicule Comerciale, are autograful lui Roger Daltrey, membru al formatiei The Who, sustinator al organizatiei TCT si pe cel al lui Pete Townshend, si a fost marcat cu renumita sigla a trupei si cu imaginile clasice ale celor patru membrii initiali ai acesteia, inclusiv Keith Moon si John Entwistle. “Busul magic” a fost decorat chiar de catre art director-ul trupei The Who, Richard Evans, care lucreaza cu trupa de peste 30 de ani si a creat multe coperte impresionante de albume, dezvoltand si conceptul turneelor.

Va puteti inscrie in aceasta competitie extraordinara accesand site-ul www.thewhomagicbus.com. Costul este de numai 5£, toate castigurile nete urmand a fi donate organizatiei Teenage Cancer Trust. Toti participantii vor avea dreptul sa descarce in premiera faimosul hit „Magic Bus” al trupei The Who, in interpretare live.

Sursa de inspiratie pentru aceasta competitie a fost colaborarea de succes dintre Volkswagen Autovehicule Comerciale si trupa The Who, colaborare care a culminat intr-o interpretare live a trupei la International VW Bus Meeting – intalnirea generatiilor Volkswagen Transporter din Hanovra, Germania, in octombrie 2007.
„In calitate de sustinator al organizatiei Teenage Cancer Trust, sunt extrem de incantat ca pot lua parte la deschiderea acestui concurs unic”, a spus solistul trupei The Who, Roger Daltrey. „Aceasta competitie va ajuta organizatia Teenage Cancer Trust sa adune fonduri semnificative pentru a putea construi mai multe unitati de specialitate pentru adolescentii bolnavi de cancer in cadrul Serviciului National de Sanatate.

Marea Britanie este lider mondial in furnizarea acestui sprijin pentru adolescentii care sufera de cancer, iar in 2008 vom deschide cinci unitati noi si vom incepe constructia altor doua astfel de unitati.”

Stephan Schaller, Directorul Consiliului de Conducere al organizatiei Volkswagen Autovehicule Comerciale, a spus: „Speram ca vor participa multi oameni la acest concurs, pentru a putea ajuta organizatia TCT sa sprijine multi alti adolescenti bolnavi de cancer.”

Simon Davies, director executiv al TCT a adaugat: „Multumim din suflet organizatiei Volkswagen Autovehicule Comerciale pentru furnizarea acestui autovehicul si formatiei The Who pentru sprijinul oferit concursului. Sa speram ca acesta va fi intr-adevar un „microbuz magic” si ca va ajuta miile de adolescenti si tineri diagnosticati cu cancer in fiecare an.”

Indicatii pentru redactori cu privire la organizatia Teenage Cancer Trust:

Zilnic, in Marea Britanie, 6 adolescenti afla ca au cancer – asta inseamna peste 2000 de diagnosticari noi in fiecare an. Acesti tineri au parte deseori de un tratament aspru, primind ingrijiri medicale in unitati care nu sunt adecvate pentru copii sau batrani.

Teenage Cancer Trust este o organizatie caritabila din Marea Britanie, intemeiata in 1990, axata pe nevoile adolescentilor si tinerilor bolnavi de cancer, care construiesc unitati specializate pentru adolescenti in spitalele din cadrul Serviciului National de Sanatate.

Pe langa echipamentele de ultima generatie care ocupa timpul pacientilor pe durata spitalizarii, unitatile asigura de asemenea un mediu in care adolescentii se pot intalni cu alte persoane in situatii similare. Aici, pacientii isi pot face prieteni construind mecanisme care sa-i ajute sa invinga boala fara a fi ignorati sau priviti de sus, in aceste unitati fiind angajati profesionisti capabili sa inteleaga si sa administreze nevoile pacientilor.

Pana acum, TCT a construit unitati in Londra, Leeds, Manchester, Birmingham, Sheffield, Liverpool, Glasgow si Newcastle si are nevoie de cel putin 22 de unitati pentru a asigura accesul tuturor adolescentilor bolnavi de cancer.
In afara de construirea unitatilor, TCT finanteaza o echipa educationala nationala, prin care ii invata pe tinerii din scoli, colegii si universitati despre cancer, prevenirea acestei boli si un stil de viata sanatos. Aceasta organizeaza de asemenea o conferinta pentru tinerii bolnavi de cancer si cursuri de instruire pentru medicii specialisti.

Spectacolele organizate de TCT la Royal Albert Hall au fost ideea membrului trupei The Who, Roger Daltrey, sustinator al Teenage Cancer Trust, care in fiecare an ii convinge pe cei mai talentati artisti britanici de rock, pop si comedie sa isi dedice o parte din timpul lor pentru strangerea de fonduri pentru aceasta actiune caritabila deosebita. In 2008, la spectacolele organizate de TCT vor participa si Muse, Madness, Paul Weller, Joan Armatrading si The Fratellis.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion     

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 22.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *