metalshow

TechTeam Akela la Gartner ITXPO

TechTeam Akela, unul din principalii furnizori de servicii Outsourcing si solutii software personalizate din Centrul si Estul Europei, si-a anuntat participarea in Octombrie la cea mai renumita conferinta dedicata tehnologiei realizata de compania americana Gartner in America de Nord, Gartner ITXPO.

Printre personalitatile invitate la eveniment s-au numarat si nume rasunatoare din domeniu, ca Steve Ballmer, CEO Microsoft, John Chambers, CEO Cisco sau Paul Otellini, CEO Intel.

“Noi solutii pentru crestere si productivitate” a fost titlul sub care TechTeam si ceilalti participanti au prezentat o gama larga de servicii, sustinuta de cele mai noi solutii in domeniul IT.

“Participarea la aceasta conferinta ne-a oferit sansa sa ne consolidam pozitia pe piata ca provideri maturi de aplicatii si servicii de outsourcing, competitive la nivelul mondial”, a declarat Mihai-Daniel Popa, Business Development Manager la TechTeam Akela.

Participarea Akela la acest important eveniment a fost facilitata de Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES), in efortul acesteia de a promova Romania ca destinatie optima pentru dezvoltarea serviciilor de IT.

Bucuresti, 20.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *