Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

TechTeam Akela Implineste 8 Ani de Activitate

Compania TechTeam Akela, unul din principalii furnizori est-europeni de solutii software outsourcing, sarbatoreste astazi 8 ani de la infiintare. In tot acest timp, Akela a ramas fidela acelorasi valori: Responsabilitate, Entuziasm, Excelenta si Inovatie, care au ajutat-o sa parcurga drumul de la 5 angajati in 1998, pana la peste 140 de specialisti software astazi, si o prezenta globala, prin cele 16 birouri ale grupului din SUA, Belgia, Marea Britanie, Franta, Germania, Suedia, si Romania.

Solutiile Akela (devenita in 2005 TechTeam Akela odata cu intrarea in grupul american TechTeam Global) se adreseaza companiilor din sectoarele de IT, Telecomunicatii, Energie & Utilitati, Servicii Financiare, Logistica, precum si Industriei Auto si sectorului farmaceutic. Printre clientii companiei se numara Orange, Lukoil, Metro Group, Landis+Gyr, Dun & Bradstreet, Airbus / Operantis, Colliers, Alcatel, etc. 

In 2003, Akela a fost prima companie romaneasca de software care si-a deschis birou de reprezentare in Statele Unite, exemplul sau fiind urmat la scurt timp si de alti jucatori importanti de pe piata. In 2005, Akela era numita una din primele 100 de companii de outsourcing la nivel mondial, de catre neoIT si revista Managing Offshore (o publicatie a CMP Technology), si una din primele 5 in Europa Centrala si de Est, fiind singura companie romaneasca inclusa in acest clasament.

Bucuresti, 31.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *