free download 78 travel guides written by experts

TechnoGym Vario – o noua revolutie cardio

Începând cu septembrie 2009, prezent în cluburile şi sălile de fitness din întreaga lume

TechnoGym, lider în domeniul furnizăriii de echipamente de fitness high-class, lansează Vario, un nou echipament de fitness, primul echipament de pierdere în greutate care ţine acelaşi ritm cu tine.

Folosind o tehnologie de înaltă generaţie, inovativul „gadget” sportiv a fost prezentat în Aprilie 2009, în premieră în cadrul celei mai importante expoziţii europene de echipament fitness şi wellness, FIBO.  Primit cu mare succes pe piaţa internaţională, Vario reprezintă cel mai recent concept TechnoGym, care permite pierderea în greutate prin alegerea mişcării preferate.

Uită de obositoarele sesiuni de alergare şi nesfârşitele plimbări cu bicicleta. Vario este primul echipament cardiovascular care urmăreşte pasul lung şi adaptarea automată la mişcarea dorită: de la clasicul pas vertical la mersul simplu.
TechnoGym oferă o reinterpretare a conceptului de fitness, prin intermediul echipamentului dinamic ce se adaptează în funcţie de fiecare utilizator. Mişcarea automată a picioarelor ajustează traiectoria echipamentului, oferind cea mai potrivită distanţă între paşi şi implicit un exerciţiu corect şi eficient. În acest fel, Vario reduce oboseala şi garantează maximum de calorii consumate.

Vario este uşor de utilizat şi oferă o mişcare naturală care necesită ajustare din partea utilizatorului. Datorită simplităţii şi naturaleţei cu care este înzestrat, Vario este potrivit atât pentru persoanele tinere, care sunt în căutarea unui regim de viaţă sănătos, cât şi pentru persoanele în vârstă, care îşi doresc pur si simplu să facă o plimbare, fără solicitarea articulaţiilor.

Ca toate produsele TechnoGym din linia Excite, Vario prezintă o serie de programe inovatoare de antrenament: de la simplul “ Quick Start” folosit pentru a accesa liber un exerciţiu până la programenle setate în funcţie de timp, distanţă şi număr de calorii consumate, până la cele mai sofisticate programe pentru pulsul inimii.

Vario este cel mai recent echipament fără de care nici un Club de Fitness sau Wellness nu se poate descurca. Totodată, caracterul său multilateral îl face ideal pentru centrele de înfrumuseţare, hoteluri, săli de gym sau spa-uri.
Vario va fi disponibil în cele mai bune cluburi şi săli din întreaga lume, începând cu Septembrie 2009.

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *