free download 78 travel guides written by experts

Technogym Store s-a lansat in New York!

Technogym, furnizor de top pe plan mondial al echipamentelor premium de fitness, wellness şi design a lansat primul magazin din New York. Situat pe strada Greene numărul 70 din SoHo, Manhattan, Technogym store este prima locaţie din New York ce oferă o soluţie completă pentru stilul de viaţă wellness.

Imaginaţi-vă că există un loc în care vă puteţi plimba şi în care puteţi găsi tot ce v-aţi dorit vreodată pentru a putea rămâne în formă. Unde experţii în domeniu pot crea un program personalizat de antrenament special pentru dumneavoastră, vă pot oferi sfaturi în ce priveşte dieta şi vă pot îndruma în crearea unui spaţiu wellness în propria locuinţă. Un loc unde puteţi reveni oricând doriţi, nu doar pentru a alege soluţia ideală pentru dumneavoastră, ci şi pentru a vă antrena pe aceleaşi echipamente pe care le vedeţi expuse.

Toate acestea sunt posibile în noul Technogym Store situat în strada Greene numărul 70, Soho, New York. Locaţia a fost inaugurată la finele anului 2010, cu o petrecere grandioasă, la care au participat Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, modelul Adriana Lima, renumitul instructor personal Josh Holland, şi multe alte VIP-uri, cum ar fi campionii Olimpici Aldo Montano şi Tim Morehouse, economistul Nouriel Roubini, şi cunoscutul jurnalist American Veronica Webb.

Pe lângă deosebitele echipamente ce poartă amprenta unui design italian şi a unei tehnologii de vârf, noul showroom oferă o gamă largă de servicii şi soluţii pentru dezvoltarea de proiecte wellness personalizate pentru orice încăpere. Instructorii personali Technogym creează programe de antrenament personalizate şi oferă cele mai bune recomandări privind nutriţia şi exerciţiul. În tot acest timp, designerii de interior vă pot sta la dispoziţie pentru a crea spaţii wellness personalizate.

Technogym Store dispune de două etaje, conectate printr-o maiestuoasă scară, ce este înconjurată de o minunată grădină verticală cu peste 900 de plante vii.

Parterul găzduieşte showroom-ul cu echipamentele inovatoare din linia Personal: elegantul Kinesis Personal, proiectat de Antonio Citterio şi Run Personal, prima bandă de alergare ce se conectează la Internet.

Nivelul inferior cuprinde zona unde se poate testa întreaga gamă de echipamente Technogym pentru mişcări funcţionale şi stretching, sub atenta supraveghere a instructorilor personali.

Pe lângă toate acestea, odată ce păşiţi în noul Technogym Store puteţi savura o cafea Nespresso, puteti citi o carte în zona Library, naviga pe internet sau participa la o sesiune informativă despre noile sisteme de antrenament şi nutriţie. Tot ce este nou în materie de wellness puteti afla aici!

Bucuresti, 04.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *