free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Vienez de Copii anunta inscrieri, pentru trupa de la Bucuresti

Teatrul Vienez de Copii – “Copiii joacă teatru” deschide porțile, noilor cursanți.

Până pe 31 ianuarie 2014, sunt așteptați să se înscrie copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani. Înscrierile se fac prin completarea și transmiterea formularului care poate fi descărcat de pe site-ul www.bucuresti.teatrulvienezdecopii.ro, secțiunea Workshops și Cursuri.

Atelierele de selecție au loc în luna februarie 2014 iar cursurile și antrenamentele încep din luna martie.

Înființat în anul 1994, la Viena, de către actrița și regizoarea austriacă Sylvia Rotter, Das Wiener Kindertheater – Teatrul Vienez de Copii folosește metode de pregătire lingvistică, tehnici de respirație și exerciții de ritm, atenție, memorie, improvizație, lucru în echipă, iar copiii învață să fie încrezători în ei înșiși, să interacționeze unii cu alții, să-și dezvolte expresia lingvistică și fizică, într-o atmosferă de auto-descoperire.

În urma unui studiu științific desfășurat în Austria, de psihologi și neurologi, studiu la care au participat 126 de copii de 8 și 9 ani, Das Wiener Kindertheater a demonstrat că, în cadrul activităților specifice teatrului, anumite abilitați cognitiv-comportamentale se dezvoltă cu până la 50%.

Teatrul Vienez de Copii este o trupă formată din copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, care în fiecare an se antrenează și pregătesc un spectacol, după un autor clasic. Atelierele de lucru sunt coordonate de către o echipă de actori profesioniști și toate spectacolele pregătite sunt deschise publicului, în cadrul unei ministagiuni cu peste 10 reprezentații.

Trupa din București se află deja la al cincilea an de activitate și a prezentat publicului spectacolele “Visul unei nopți de vară”, de W. Shakespeare, “Bolnavul inchipuit”, de Molière, “Gâlcevile din Chioggia”, de C. Goldoni, „Risipitorul”, de Ferdinand Raimund.

Anul acesta copiii i-au delectat pe bucureșteni cu spectacolul „Pusculița”, de Eugène Labiche, jucat cu sala plină, la fiecare reprezentație.

Spectacolul pe care copiii îl vor pregăti pentru toamna viitoare rămâne o surpriză ce va fi dezvăluită publicului bucureștean, la momentul potrivit.

Așteptăm, cu drag, copiii, la înscriere, pănă la data de 31 ianuarie 2014.

Bucuresti, 09.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *