metalshow

TEATRUL “STELA POPESCU” organizează casting pentru trupa proprie de balet

TEATRUL “STELA POPESCU”, cea mai tânăra instituție de cultură aflată sub egida Consiliului General al Primăriei Municipiului București ,își deschide porțile pentru tinerii artiști.

Trupa de balet a TEATRULUI “STELA POPESCU” dorește să formeze o echipă care să evolueze cu succes în spectacole muzicale pentru copii și tineret, abordând o diversitate de genuri – de la baletul clasic la dansul contemporan, de la folclorul autentic la ritmurile moderne.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească două condiții: să fie pasionate de arta spectacolului și să dețină un portofoliu care să le ateste pregătirea profesională. Selecția va fi realizată la sediul Palatului Național al Copiilor, de către un juriu format din profesioniști, condus de fondatoarea instituției,  criticul muzical Smaranda Oțeanu-Bunea.

TEATRUL „STELA POPESCU” este singurul teatru din România care poartă numele unei mari actriţe aflate în  activitate, a cărui înființare a fost decisă pe 28 aprilie 2016, prin hotărârea Consiliului General al Municipiului București. Instituția și-a propus să devină un ansamblu de imagine, care să reprezinte Bucureștiul la cele  mai importante confruntări de gen, naţionale şi  internaţionale, și va oferi locuri de muncă celor mai talentaţi dansatori,  coregrafi,  solişti vocali.

Pentru a vă înscrie la casting, vă rugăm să trimiteți un CV și 3 fotografii, la adresa de e-mail: teatrulstelapopescu@gmail.com, până la data de 15 mai 2016.

Persoanele selectate vor fi contactate în vederea participarii la concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *