free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Odeon are plăcerea să anunţe o participare bogată la festivaluri naţionale şi internaţionale de teatru în această toamnă

Seria turneelor a început cu spectacolul realizat de Vladimir Anton – Când timpul nu se mişcă de Donald Margulies prezentat la Festivalul „Zile și nopți de teatru” la Brăila pe 20 septembrie, programat şi în cadrul Festivalului „Fest(in) pe bulevard” pe 16 octombrie.

Svejk după J. Hasek, regizat de Alexandru Dabija, va putea fi văzut în patru oraşe: la Oradea în Festivalul de Teatru Scurt pe 29 septembrie, la Alba Iulia în Festivalul Internațional de Teatru „Povești” pe 11 octombrie, la Turda în Festivalul „Teatru pe Drumul Sării” pe 13 octombrie şi la Arad, la Festivalul Internaţional de Teatru Clasic, pe 15 noiembrie.


Tipografic Majuscul realizat de Gianina Cărbunariu a ajuns la a noua participare internaţională odată cu invitaţia la Festivalul Intercity de la Florenţa (Italia) cu două reprezentaţii pe 8 şi 9 octombrie. Al doilea spectacol realizat de Gianina Cărbunariu la Teatrul Odeon – De vânzare/ For Sale a fost selecţionat împreună cu Contra democraţiei de Esteve Soler, regia Alexandru Dabija, la Festivalul Internaţional de Teatru „Una mirada al mundo” de la Madrid (Spania), cu patru reprezentaţii între 20 – 23 octombrie.

Luna octombrie se încheie la Bucureşti unde spectacolul realizat de Dragoş Galgoţiu – Kafka. 5 Vise va fi prezentat în Festivalul Naţional de Teatru pe 28 şi 29 octombrie.

La începutul lunii noiembrie, pe 3, spectacolul Linişte! Sărut. Acţiune! regizat de Peter Kerek va fi prezentat la Festivalul „Toma Caragiu – Întâlniri regizorale” de la Ploieşti. La Festivalul de Teatru de la Piatra Neamţ suntem invitaţi cu spectacolele Titanic Vals de Tudor Muşatescu, regia Alexandru Dabija şi Family Affairs de Rosa Liksom, regia Radu Afrim, pe 7 şi 8 noiembrie.


Spectacolul Eu. O casă de păpuşi, co-produs împreună cu Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului, va avea trei reprezentaţii la New York pe 18, 19 şi 20 noiembrie, în cadrul turneului Viitorul este feminin – Noi voci ale teatrului românesc.

Seria festivalurilor se încheie pe 25 noiembrie 2016 când vom participa cu cea mai recentă premieră Kepler-438b de Guillem Clua, regia Bobi Pricop, la Târgu Mureş, la evenimentul CONECTACT, în cadrul proiectului Fabulamundi. Playwriting Europe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *