metalshow

Teatrul Nottara isi reia activitatea si va invita sa petreceti impreuna „Craciunul, altfel”

Luni, 21 decembrie, de la ora 19:30, Teatrul Nottara vă invită la spectacolul „Crăciunul, altfel”, desfășurat în parteneriat cu Asociaţia SmartArt, în preajma Bradului de Crăciun, dătător de speranță.

Acesta va avea loc la sala ARCUB din str. Batişte nr. 14.

Regizorul spectacolului, Alin Horia Mânzat, vă promite că în această incursiune în timp vă veți lepăda de toată grija cea lumească și veți experimenta o mie și una de emoții într-o singură seară, călătorind în timp, fix în epoca interbelică. Soliștii Mădălina Constantin, Iordache Basalic și Andrei Lazăr vor reînvia împreună cu pianistul Alexandru Burcă lumea plină de șarm a Marelui și Micului Paris de odinioară. Anfisa Fugaru, Angela Solcan, Marius Nine, Grupul vocal PNEVMA li se vor alătura pentru a desăvârși atmosfera de sărbătoare cu colinde românești și internaționale, unele în interpretări inedite, altele chiar în premieră. Iar balerinii ALL’S BALLET, coordonați de coregrafa Beatrice Șerbănescu, vă invită la dans, pentru a intra cu toții in ritmul bucuriei.

„Crăciunul, altfel” este primul spectacol cu vânzare de bilete organizat de Teatrul Nottara după suspendarea spectacolelor ca urmare a legii care interzice desfăşurarea de activităţi publice în clădiri cu bulină. Instituţia se află într-un stadiu avansat de semnare a unui protocol cu ARCUB în urma căruia sala din str. Batiște nr. 14 să devină sediul său temporar și locul care va adăposti 19 dintre cele 36 de producții ale Teatrului Nottara.

Biletele sunt disponibile şi online, pe www.eventim.ro şi pe www.ove.ro.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziţie.

Parteneri media: Radio România, Radio România Cultural, Radio România Bucureşti FM, RFI România, AGERPRES, Observator Cultural, VIP, Zile şi nopţi, Teatrul Azi, Şapte Seri, Sensotv.ro, Yorick.ro, PORT.ro, ZiarulMetropolis.ro, TheEpochTimes.ro, BIGCITYLIFE.ro, Hyperflash, Hotnews, Radio Zu, Radio Romantic, Jurnalul Naţional, Antena 3, Esquire, Harper’s Bazaar, Casa Lux, Femeia

Bucuresti, 11.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *