free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Masca va invita la Sarbatoarea Cartierului!

Teatrul Masca organizeaza la sediul din Bdul. Uverturii a patra editie a festivalului “Sarbatoarea Cartierului”.

Va puteti intalni la acest sfarsit de saptamana cu artisti ambulanti: jongleri, statui vivante, puteti viziona e expozitie de fotografii si un targ de mestesugari, momente de dans, sau pur sa simplu puteti savura o cafea in ritmurile de jazz ale lui Mircea Tiberian.

Organizatorii propun si in acest an un spatiu de relaxare pentru intreaga familie, cu programe pentru copii sustinute de Marian Ralea sau Teatrul Ion Creanga, dar si concerte Taxi sau Iris si Felicia Filip pentru restul familiei.

“Va asteptam in aceasta toamna cu un spatiu in aer liber in mijlocul cartierului rezervat publicului iubitor de teatru, menit sa creeze o simbioza intre cultura, spectacol si distractie.
Este o bucurie pentru noi toti sa va invitam si in acest an sa treceti pragul casei noastre – Teatrul Masca! “, le-a transmis Mihai Malaimare, directorul teatrului, locuitorilor din Cartierul Militari.

Un eveniment organizat de: Teatrul Masca si Primaria Sectorului 6

Parteneri: Radio Bucuresti, Romantic FM, Auto Cobalcescu, RATB, Metrorex, 7 Seri, VreauCredit.ro, Oferte Speciale, PR Wave, Idieta, Time Out Bucuresti, Prichindelul meu.ro, Coolcards si Infoculture.

Bucuresti, 22.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *