free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Masca va invita la “Indragostitii”!

Vineri, 10 octombrie, ora 19.00, Teatrul Masca va invita la deschiderea stagiunii cu spectacolul  Indragostitii, o commedia dell’arte in regia italianului Modesto Michele Casarin, premiat cu “Leul de Aur” la Bienala de la Venetia.

“Indragostitii face parte dintr-un proiect mai amplu, in care ne propunem sa realizam patru spectacole de commedia dell’arte, care sa ilustreze evolutia genului precum si stilul unora dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai sai precum Goldoni sau Gozzi”, ne declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Comedia este montata in cel mai pur stil italienesc si cele opt personaje ne vor spune o poveste plina de neprevazut, avand un final fericit, ce demonstreaza o data in plus ca dragostea este cel mai frumos, dar si cel mai complicat lucru care ni se poate intampla.

O piesa desprinsa dintr-o realitate plina de pasiuni mistuitoare ce dau nastere unei dureri crude care sfasie inima, pentru ca in final o iubire adevarata sa invie visul zilelor fericite.

Vineri, 10 octombrie, Teatrul Masca va asteapta la Indragostitii cu o cupade sampanie si un concert de muzica venetiana in deschidere. Evenimentul va fi reluat sambata, 11 octombrie, la ora 19.00.

Un eveniment organizat de: Teatrul Masca

Parteneri: Radio Bucuresti, Romantic FM, Auto Cobalcescu, RATB, Metrorex, Sapte Seri, VreauCredit.ro, Oferte Speciale, PR Wave, Idieta, Time Out Bucuresti, Prichindelul meu.ro si Infoarte

Bucuresti, 08.10.2008
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *