free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Masca sarbatoreste Ziua Nationala

Joi, 1 decembrie, Teatrul Masca a pregatit o serie de evenimente menite sa marcheze Ziua Nationala a Romaniei. Bucurestenii sunt asteptati incepand cu ora 12.30, la statia de metrou Unirii 1 la spectacolul “Traditii” ce aduce in prim plan viata satului romanesc, un univers mitic in care traditiile folclorice se patreaza intacte.

“Latura culturala este o componenta importanta a identitatii si constiintei nationale, iar Ziua Nationala reprezinta pentru fiecare dintre noi un bun moment de a ne intoarce la valorile si traditiile care ne definesc ca popor. Iubiti-va tara, respectati-va istoria!”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Sala Jacques Lecoq va gazdui incepand cu ora 15.00 spectacolul “Iunia” – un exercitiu despre emotii, adevar si sinceritate, iar incepand cu ora 19.00, la Sala Mare publicul va putea urmari cabaretul tragi-comic “Gigi Amoroso”. Intrarea la ambele spectacole este libera in limita locurilor disponibile.

Sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei se inscrie in categoria proiectelor social-culturale sustinute in fiecare an de Teatrul Masca.

Detalii pe www.masca.ro.

Eveniment recomandat de: Smart FM
Parteneri Media: Bucuresti FM, RFI Romania, Zoom TV, Romania Libera, Curierul National, Port.ro, PRwave, Acasa.ro, SapteSeri, Senso Tv, Calendar evenimente

Bucuresti, 29.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *