free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Masca, maraton de evenimente inaintea deschiderii stagiunii

Joi, 17 septembrie, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca vă invită pe Calea Victoriei, la Cercul Militar Național la spectacolul Pirrot Lunatecul. Personajul central, cuceritorul Pierrot născut în halele pariziene va aduce în inima Micului Paris atmosfera plină de farmec a Parisului secolului al XIX-lea.

Pâstrând tradiția unor evenimente iubite de public, Teatrul Masca va organiza duminică, 20 septembrie, în Amfiteatrul din Bdul. Uverturii 70-72 a XVI-a ediție a Târgului de Jucării, eveniment dedicat copiilor care face parte dintr-o amplă serie de proiecte socio culturale.

“Arta în toate formele ei, jocul și povestea sunt niște mijloace cu o putere nebănuită de educare a publicului. Teatrul Masca, prin întreaga sa activitate s-a implicat activ în procesul de educare. Pentru că este important să știm cine suntem, care ne sunt istoria și valorile care ar trebui sa ne guverneze pentru a ști încotro ne îndreptăm”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

Seria de evenimente începute pe Calea Victoriei se desfășoară sub motto-ul “Calea Victoriei pietonal, Masca: 100 de spectacole” și se înscrie în strategia de promovare a proiectului prin care Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi și renumite artere din inima Bucureștiului ar trebui să redevină pietonală.

Târgul de Jucării este un eveniment ce se va desfășura sub forma unui joc în care cei mici vor trebui să obțină o autorizație, să-și promoveze jucăriile folosite și cărțile, pentru ca apoi să le poată vinde sau schimba, asistați în permanență de actori. Târgul de Jucării va fi urmat, începând cu ora 18.00 de o reprezentație a spectacolului Pierrot Lunatecul în amfiteatrul din Bdul. Uverturii.

Detalii pe www.masca.ro.

Parteneri media: București FM, România Liberă, Ziarul Ring, Curierul Național, Șapte Seri, Zile și Nopți, Yorick.ro, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis, Teatru.pro, Femeiastie.ro, Jurnaldebucuresti.com

Bucuresti, 16.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *