free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Masca la ceas aniversar!

Duminica, 24 mai, Teatrul Masca va invita in parcul Herastrau (intrarea dinspre piata Charles de Gaulle) pentru a sarbatori Ziua Teatrului.

Spectacolul Actorii jucat de trupa tanara si avand ca subiect conditia actorului in teatrul de strada va incepe de la ora 12.00 si va incanta publicul cu momente de dans, muzica, lupta si pantomima.  

Seara, de la ora 19.00, actorii Teatrului Masca au pregatit o surpriza – o noua premiera, Gardienii Veseli 2, un spectacol de melodii folclorice internationale si dans presarat cu multe momente comice. Spectacolul reprezinta o calatorie in timp si spatiu prin intermediul unui cor inedit si fascinant de cantecele traditionale.

Cele doua spectacole vor fi transmise live pe internet. Informatii suplimentare puteti gasi pe site-ul teatrului – www.masca.ro.

“Teatrul Masca implineste anul acesta 19 ani de la infiintare; au fost 19 ani plini de bucurii, in care ne-am simtit aproape de fiecare dintre voi. De-a lungul timpului ne-ati rasplatit munca prin aplauze, ne-ati sustinut si ne-ati apreciat. Va multumim ca ati fost langa noi si va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi si in acest moment de sarbatoare”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Infiintat in 24 mai 1990 de catre actorul Mihai Malaimare, Teatrul Masca s-a impus inca de la inceput prin spectacole inedite, jucate in spatii neconventionale, urmarind de-a lungul timpului sa-si atinga obiectivul de a se constitui intr-un teatru “altfel”. Teatrul Masca este in momentul de fata singurul teatru de gest, pantomima si expresie corporala din Romania.

Prin initierea unor programe socio culturale cu acces liber, Teatrul Masca a aratat o preocupare constanta de a aduce cultura in mijlocul preocuparilor bucurestenilor si nu numai. Numeroasele turnee si festivaluri in tara si strainatate au adus instutiei recunoasterea internationala si un loc bine meritat in peisajul cultural actual.

Organizator: Teatrul Masca

Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, PRwave, Acasa.ro, Infoarte.ro, Prichindelul Meu.ro, Calendar Evenimente.ro

Partener: Universitatea Politehnica Bucuresti

Bucuresti, 14.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *