free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Masca isi incheie in weekend-ul acesta acesta stagiunea

In acest weekend, in parcul Herastrau, Teatrul Masca va marca inchiderea stagiunii de spectacole 2008-2009.

Bucurestenii sunt invitati vineri de la ora 20.00, sambata si duminica de la 17.30 si 20.00 la spectacolele Gardienii se intorc – marturie a dorintei intrinsece insufletind ,,corpul gardienilor publici Masca” de a produce si raspandi cultura, Prostia Omeneasca – o adaptare de Mihai Malaimare dupa nemuritoarea poveste a lui Ion Creanga, Doamna cu Catelul – un spectacol cu marionete uriase si Cocktail- un spectacol al tinerilor actori ai Teatrului Masca, o exemplificare a mijloacelor de expresie pe care acestia le stapanesc.

Aceste piese fac parte din repertoriul de strada al Teatrului Masca si se inscriu in programul socio-cultural “Teatru pe Maidane”, cu reprezentatii gratuite pentru public.

“In aceasta toamna Teatrul Masca va lansa stagiunea aniversara cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintare. Ne simtim la fel de tineri, avem aceeasi energie ca la inceput si traim bucuria de a va avea alaturi de 20 de ani. Va multumim pentru sprijin si aplauze, de asemenea pentru critici si va asteptam din luna august la o stagiune cu adevarat speciala!”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Teatrul Masca va relua seria de spectacole in aer liber din luna august, urmand ca in luna septembrie, odata cu debutul Festivalului Masca, sa aiba loc si deschiderea oficiala a stagiunii aniversare cu numarul 20. Alaturi de spectacolele din actualul repertoriu, Teatrul Masca va veni cu doua premiere: Sluga la doi stapani de Carlo Goldoni si Regele Cerb de Carlo Gozzi.

Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, PRwave, Acasa.ro, Infoarte.ro, Calendar Evenimente.ro, Universitatea Politehnica Bucuresti.

Bucuresti, 01.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *