Baby Boom Show Virtual

Teatrul Masca, inceput de an cu repetitii si reduceri la biletele achizitionate online

Teatrul Masca isi va relua stagiunea saptamana aceasta cu trei dintre spectacolele reprezentative: “Comedia Erorilor”, “Flecarelile Femeilor” si “Sluga la doi stapani”. La sfarsitul acestei saptamani spectatorii vor fi martorii unor comedii fabuloase, pline de umor si pasiune, cu un joc al actorilor care s-au depasit pe ei insisi.

“Anul 2014 este unul cu noi provocari pentru teatrul nostru. Michele Modesto Casarin pregateste pentru luna februarie un spectacol de commedia dell’ arte, o adaptare dupa „Negutatorul din Venetia”- un text care poarta inconfundabila semnatura a marelui Shakespeare si care prin dualitatea sa – comedie si tragedie va surprinde teme ce se pot regasi usor in zilele noastre. Tot in luna februarie va vom invita la un nou spectacol non-verbal in stilul original al Teatrului Masca ce ii va avea ca protagonisti pe Romeo si Julieta cu povestea lor emotionanta de dragoste”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Actorii Teatrului Masca vor putea fi urmariti atat in salile de spectacole din Bucuresti, cat si in tara pentru ca in 2014 vor debuta o serie de turnee.

Pentru spectatorii teatrului, noul an vine cu oferte pentru bilete. In luna ianuarie, acestia beneficiaza de reduceri pentru orice bilet achizitionat online.

Detalii pe www.masca.ro.

Parteneri media: RFI Romania, Bucuresti FM, Romania Libera, Ziarul Ring, Centrul Vechi, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Revista Accente, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro

Bucuresti, 06.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *