free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Masca inaugureaza sala Jacques Lecoq cu premiera spectacolului “Iunia”

Miercuri, 12 ianuarie, ora 20.30, la Teatrul Masca din Bdul. Uverturii nr. 70-72, va avea loc inaugurarea salii Jacques Lecoq.

“O sala de teatru inseamna intotdeauna un inceput pentru ca ori de cate ori intri intr-o sala de teatru ceva se schimba in organizarea intregii existente: lumea poate fi mai buna, viata poate fi mai fericita, moartea si prostia par a fi exilate pe alte meleaguri si chiar daca totul nu este decat o iluzie avem cu totii nevoie de ea pentru a rezista unei lumi ticaloase, unei vieti din ce in ce mai nefericite, unei morti atat de cuprinzator mondiale si unei prostii care tinde sa cucereasca spatiul interstelar.” – scrie Mihai Malaimare pe blogul Teatrului Masca.

Primul spectacol pe scena noii sali este Iunia, un spectacol de Ioana Macarie ce aduce in atentie povestea unei artiste singure, in jur de 45 de ani, care a ales intotdeauna cariera ei de cantareata in locul familiei. Stabilitatea, siguranta si increderea unei familii nu au atras-o, tocmai pentru ca singuratatea si independenta sunt singurele lucruri care au condus-o pana acum in viata. Iuniei, interpretata intr-un mod exceptional de Ana Maria Paslaru nu-i mai raman decat regretul momentelor in care a ales singuratatea si cantecul, ca unica forma de manifestare a trairilor sale.
O poveste profunda despre alegeri si regrete, impliniri si compromisuri…

Mihai Malaimare:“Este posibil ca teatrul sa fie Edenul pierdut iar o sala de teatru este intotdeauna misterioasa poarta a Raiului.
Intrati, dragii mei!”

Un spectacol recomandat de: Smart FM.

Parteneri media: Radio Bucuresti FM, Senso TV, Sapte Seri, Port.ro, Acasa.ro, PRwave.ro, Prichindelulmeu.ro.

Bucuresti, 10.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *