free download 78 travel guides written by experts

Teatrul MASCA deschide

O NOUA STAGIUNE LA METROU

Teatrul Masca va invita sambata 20 octombrie, ora 11.30, in statia de metrou UNIRII 1, la un eveniment ce marcheaza deschiderea unei noi stagiuni de spectacole in cadrul Proiectului cultural "Orasul de sub Oras".

Pe parcursul a doua ore veti putea asista la un concert sustinut de un maestru al jazz-ului, Mircea Tiberian, la un recital de dans contemporan, precum si la momente teatrale oferite de trupa "Masca".
"ART JAZZ LIVE" este un recital sustinut de un jazzman total in adevaratul sens al cuvantului: Mircea Tiberian, cunoscut ca un muzician cu un deosebit simt al scenei, ce va transfroma spatiul underground al metroului intr-o veritabila sala de concerte.

„INTALNIRILE DE DANS”,  propuse de studenti ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala „I.L. Caragiale”, sub indrumarea profesoarei Izabela Moldovan, sunt surprinzatoare prin originalitatea si diversitatea lor. Tineretea, exuberanta si talentul interpretilor vor face ca minutele de asteptare pe peron sa insemne o adevarata Intalnire cu Arta.

"Am initiat acest demers artistic in noiembrie 2003, sustinuti constant de Primaria Capitalei,  Ministerul Culturii si Cultelor,  Ministerul Transporturilor si Metrorex. Intenţia noastră este să aducem diversele forme de cultură cât mai aproape de de publicul lor.

Speram ca am reusit sa transformam spatiile metroului bucurestean in adevarate scene culturale, prezentand proiecte culturale inedite cu artisti recunoscuti in domeniile lor: teatru, muzica, arte plastice, fotografie, film.
Am convingerea ca, peste ceva timp, vom putea auzi in difuzoare: <Atentie, se inchid usile! Urmeaza statia Unirii 1, cu spectacole pe partea dreapta!>" marturiseste Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.
   
Dansul si Muzica va dau intalnire sambata 20 octobmrie, ora 11.30 in statia "Unirii 1" la deschiderea stagiunii celui mai mare spatiu cultural bucurestean: metroul.

Un eveniment recomandat de
VreauCredit.ro

Parteneri media:
7 SERI
Port.ro
PRwave
IDieta.ro
RADIO BUCURESTI

Bucuresti, 18.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *