free download 78 travel guides written by experts

Teatrul Masca deschide stagiunea in aer liber!

Teatrul Masca va invita vineri, 1 mai, incepand cu ora 12.30, in Parcul Herastrau (intrarea din Piata Charles de Gaulle) la spectacolul Cocktail ce va marca deschiderea stagiunii in aer liber. Anul acesta actorii au pregatit bucurestenilor un program de weekend cu cate doua piese de teatru pe zi.  

Actorii tineri ai Teatrului Masca vor pune in scena Cocktail – un spectacol plin de culoare si verva, cu numere de pantomima, dans si marionete uriase.

“De trupa de actori tineri a Teatrului Masca ma leaga numai momente frumoase. Imi amintesc de anul trecut cand, in acelasi parc fiind, pe o ploaie torentiala, spectatorii au asistat vrajiti la piesa, rasplatind la randul lor actorii cu o ploaie… de aplauze. Va multumim pentru apreciere si sustinere si ne face o deosebita placere sa va regasim!”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Momentele de teatru vor continua de la ora 18.30 cu Fior d’ Amor in Bucuresci, o poveste romantica de dragoste ce reinvie atmosfera boema, plina de farmec a Bucurestilor de odinioara. Prin acest spectacol regizorul – Mihai Malaimare a vrut sa aduca un omagiu atat Bucurestiului cat si iubirii, o poveste despre oameni pasionali care au incercat sa nu ramana datori vietii.

Intreg weekend-ul spectatorii vor putea urmari in Herastrau si alte surprize alaturi de Teatrul Masca: Clovnii – o comedie savuroasa, La Romani – o intoarcere in satul traditional romanesc si Statuile – un spectacol fabulos cu statui vivante

Toate aceste spectacole se inscriu in “Teatru pe maidane” – un program socio-cultural dezvoltat de Teatrul Masca pe parcursul ultimilor ani ce are ca scop facilitatea accesului spectatorilor la actiuni culturale.

Intrarea este libera.

Detalii: www.masca.ro

Program:

Vineri, 1 mai
– ora 12.30 Cocktail
– ora 18.30 Fior d’Amor in Bucuresci

Sambata, 2 mai
– ora 12.30 Clovnii
– ora 18.30 La Romani

Duminica, 3 mai
– ora 12.30 Cocktail
– ora 18.30 Statuile

Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, PRwave, Acasa.ro, Infoarte.ro, Prichindelul Meu.ro

Cu sprijinul : Auto Cobalcescu, RATB, Metrorex, Universitatea Politehnica Bucuresti

Bucuresti, 29.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *