creative night talks

Teatrul de improvizatie se intoarce in Orange Concept Store

Vineri, 23 martie, de la ora 19:30, trupa FREEZE va susţine o demonstraţie de teatru de improvizaţie în Orange Concept Store.

“Am ales să readucem improvizaţia în Orange Concept Store, unul dintre primele locuri din Bucureşti care a găzduit această formă de exprimare artistică. Improvizaţia a reuşit să atragă aici un public energic şi inteligent. Acum, după câţiva ani, sperăm să găsim spectactori cu tonus şi cu multă poftă pentru umorul de calitate” – Dragoş Muscalu, actor în trupa FREEZE.

Preţul unui bilet la spectacolul de vineri este de 15 lei. Pentru rezervări telefonice apelaţi 0756.159.354 sau 0770.498.321.

Trupa de teatru de improvizație FREEZE înseamnă tinerii actori Adi, Andrei, Ciprian, Dragoș, Florin, Iulia și Marius, acompaniați muzical de Vlad. Actorii improvizatori se transformă pe scenă în personajele poveștii pe care spectatorii vor să o vadă. FREEZE înseamnă un show complet, cu teatru, muzică, umor, dar și cu personaje vii, scene elaborate și răsturnări neaşteptate de situație.

Spectacolul de improvizație conține multe momente, în care improvizatorii creează pe loc scene, interpretează roluri, țin discursuri ori cântă. Improvizația NU este stand-up comedy! Într-un spectacol de teatru de improvizație, actorii NU își pregătesc dinainte scenariul, regia ori „vorbele”. Toate acestea sunt create de către actorii improvizatori pe loc, în fața spectatorilor, în funcție de ideile venite chiar de la aceştia. Practic, publicul devine regizorul spectacolului la care asistă.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *