free download 78 travel guides written by experts

Teatru pentru copii la Palatul National al Copiilor

Incepand din 23 Ianuarie la Palatul National al Copiilor,

Domini – Domini revine cu spectacole de teatru pentru copii

Dupa succesul inregistrat in ultima parte a anului trecut cu piesele de teatru pentru copii, “Vrajitorul din OZ”, “Amintiri din Copilarie” sau “Frumoasa din padurea adormita”, proiectul Domini-Domini isi continua misiunea si in anul 2011 cu cele mai inspirate povesti ale copilariei gazduite de Palatul National al Copiilor in fiecare duminica.

Primul spectacol muzical din acest an – “Cucurgiu Gagu” este programat pe 23 Ianuarie de la ora 11:00. Cei mici sunt invitati la o incursiune in universul pitoresc al satului traditional romanesc. Minunatul basm “Punguta cu doi bani” al lui Ion Creanga, va fi ilustrat scenic si muzical, astfel incat pataniile nazdravanului Cocosel sa fie apreciate si savurate de toti copii. Muzica, dinamica textului, comicul situatiilor fac din acest spectacol nu numai un mijloc educativ ci si unul ideal de relaxare.

“Cucurigu Gagu” in regia lui Aurel Manole, adaposteste in distributia de exceptie artisti exemplari ai Teatrului Muzical “Nae Leonard”din Galati, precum:
Ionela Slabu ( Cocosel)
Ion Mihalcea ( Mosul)
Gabriela Ferentz ( Baba)
Elisabeta Romica ( Lisaveta)
Dumitru Barbu ( Boierul )
Viorel Heisu ( Vizitiul )
Doinita Munteanu , Caludiu Rusu, Valentin Calin ( Argati).

Muzica originala: Aurel Manolache
Scenografia: Anton Hirschkorn
Asistent regia artistica: Gabriela Craus

Asadar, nu ratati ocazia de a merge la teatru. Pe langa intalnirea cu personajele indragite, Domini – Domini a pregatit o multime de jocuri, tombole si premii speciale.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Zona Comericala Carrefour Feeria, din Baneasa Shopping City si Real – Vitan, de la Palatul National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro sau www.mariadomina.ro, la pretul de 15 lei sau 20 lei in functie de categoria de loc.

Bucuresti, 11.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *