free download 78 travel guides written by experts

TeamNet International sprijina antreprenorii romani, prin prezentarea celei mai mari Academii

de business din EuropaTeamnet International, unul dintre cei mai importanţi integratori IT&C din România, susține excelența prin sponsorizarea evenimentului de prezentare a WU Executive Academy (Austria), cea mai mare unitate de învățământ de business din Europa. Evenimentul a avut loc joi, 25 aprilie, la București, unde a fost prezentat si programul de Executive MBA pus la dispoziţie de prestigioasa universitate din Viena antreprenorilor români.

Cu acest prilej, antreprenorii români dornici de a-și îmbunătăți aptitudinile manageriale au avut ocazia de a interacționa cu reprezentanții Academiei WU Executive din Austria şi ai departamentului comercial al Ambasadei Austriei la Bucureşti. Participanții au discutat despre oportunitățile oferite de programele de învățământ ale Academiei și importanța sistemului de pregătire pentru succesul antreprenorial.

“Credem în necesitatea asocierii companiei noastre cu programul de EMBA pus la dispoziție de WU Executive Academy, pentru că ne dorim să încurajăm dezvoltarea mediului de afaceri românesc. În același timp, TeamNet International acordă o atenţie deosebită instruirii minuţioase a propriilor resurse umane. Patru dintre membrii echipei de top management Teamnet au absolvit programul EMBA oferit de WU Executive Academy și alti doi urmează să-și finalizeze studiile aprofundate în următorii ani. Am ales acest program fiind conștienți că, pentru companie, constituie o investiţie atât în procesul de dezvoltare personală a oricărui manager, cât și în dezvoltarea organizațională”, a declarat Bogdan Padiu, Director General TeamNet International.

WU Executive Academy Austria este cea mai mare unitate de învățământ de business din Europa, iar în 2006 și-a început activitatea și în România, prin lansarea primului program de MBA executiv, apreciat la nivelul mediului de business românesc drept unul din cele mai importante trei programe de acest tip de la noi din ţară.

Executive MBA al WU Executive Academy Austria este un program de învățământ de business acreditat și recunoscut la nivel internațional care durează 14 luni și se concentrează pe management general și financiar.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *