Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Te-am‌ ‌iubit‌ deja ‌în‌ ‌visul‌ ‌meu‌ ‌ ‌

Holly Miller
Editura Nemira

Joel este un tip cu o abilitate deosebită: are vise profetice. A încercat tot felul de remedii pentru a scăpa de aceste vise, dar nimic nu a funcționat.

 Te-am iubit deja în visul meu

Iar povara nu este ușor de dus. Joel știe când se va certa cu tatăl său, dar și când fina lui va avea un accident. Înțelegând că nu se poate ascunde de aceste vise și văzând că lumea din jurul lui, inclusiv rudele, nu îl înțeleg, Joel duce o viață retrasă.

„Aproape toată viața mea am avut vise profetice. Genul de viziuni lucide, vii, care mă sperie în somn. Îmi arată ce se va întâmpla peste câteva zile, săptămâni sau chiar ani. Iar subiecții sunt mereu oameni pe care îi cunosc. Visele apar cam o dată pe săptămână, iar raportul între bine, rău și neutru este destul de egal. Însă premonițiile urâte sunt cele de care mă tem cel mai mult: accidentele și bolile, durerea și necazurile. Din cauza lor sunt mereu agitat, mereu în alertă maximă. Întrebându-mă când va trebui să deviez iar cursul sorții, să dau fuga să intervin în planurile altcuiva. Sau, mai rău de atât, să salvez o viață.“

Callie este o tânără care tocmai și-a pierdut prietena cea mai bună. Moartea lui Grace este un prilej pentru a-și analiza și regândi viața. Prietenoasă, dornică să îi ajute pe ceilalți, Callie este iubită de cei din jurul ei.

O întâmplare face ca Joel să o cunoască pe Callie, iar felul de a fi al acesteia îl determină pe eroul principal să renunțe la zidurile pe care și le crease pentru a se proteja. El alesese să nu se mai apropie de oameni pentru a nu mai avea vise profetice cu ei, mai ales din cele în care află despre lucruri grave care urmează să li se întâmple.

Cei doi se îndrăgostesc, iar visul profetic despre Callie nu întârzie să apară. Care este acesta și ce vor face personajele vă las să aflați citind cartea.

“Pentru că dragostea nu e numai despre alegeri ușoare, despre soluții simple – e mai degrabă despre muncă grea și telefoane dificile, despre sacrificiile pe care nu vrei să le faci, de fapt. Nimic important nu se obține vreodată ușor, așa cum spunea tata mereu.“

Te-am iubit în visul meu este un roman care te cucerește de la prima pagină și te face să trăiești alături de personaje fiecare moment din viața lor. Povestea de iubire este atipică și aduce în atenție câteva întrebări asupra cărora fiecare cititor va oferi răspunsurile sale, fără să-și dea seama, fiind sau nu de acord cu alegerile personajelor principale.

Romanul Te-am iubit în visul meu reprezintă debutul literar al lui Holly Mille și s-a bucurat deja de succes la nivel internațional. Apărută în 2020, cartea a fost deja tradusă în 25 de limbi și este apreciată de cititori din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *