Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Team Lampre-Merida il are pe noul campion mondial la carma

Anul 2014 aduce câteva schimbări semnificative la echipa pro TEAM LAMPRE-MERIDA: câţiva tineri talentaţi vor urca treptele calificării profesionale îmbrăcând culorile albastru, fuschia şi vernilul Merida, iar în fruntea plutonului s-a aşezat acum noul campion mondial Rui Costa, proaspătul uns rege al şoselelor. Se pare că omului îi place acum să încalece o regină a şoselelor care acum are toată susţinerea financiară necesară.

Rui Costa semnase deja un acord cu TEAM LAMPRE-MERIDA înaintea cursei de la Florenţa unde şi-a adjudecat titlul mondial. Portughezul analiza oportunitatea de a pedala o cursă majoră de trei săptămâni ca lider de echipă după multiple etape câştigate în Turul Franţei şi două victorii consecutive în clasamentul general la Turul Elveţiei. Aşa că TEAM LAMPRE-MERIDA era gata să îi ofere şansa mult visată. Cum Costa s-a încoronat campion mondial după o cursă extraordinară în Florenţa, această asociere a fost o lovitură perfectă pe piaţa transferurilor.

Rui Costa are multe de spus în legătură cu obiectivele sale pentru sezonul 2014 la TEAM LAMPRE-MERIDA.

Campionul mondial va concura în străinătate călare pe o cursieră MERIDA pentru prima oară în Turul Dubaiului, care va fi organizat în regiunea Golfului Persic la începutul lunii februarie. Imediat după aceea, Rui Costa îşi va întâlni coechipierii pe insula Mallorca: o parte din echipă este programată să participe la “Mallorca Challenge” timp de patru zile, apoi după cursă MERIDA îi are invitaţi pe jurnalişti din toată lumea în insula balearică pentru evenimentul său clasic “MERIDA PRESS CAMP”.

Primul test real pentru Rui Costa va fi “Paris – Nice” care va fi anul acesta între 9 – 16 martie. Cursa în plin soare va testa puterile lui Costa.

Iar portughezul şi-a aţintit privirile şi către o cursă ultra-clasică, spre sfârşitul lui aprilie, încercând să îşi adjudece un frumos rezultat în tradiţionala Liège-Bastogne-Liège.

Făcând asta, el doreşte să dovedească celor care stau cu privirile aţintite asupra lui că această cursă a tricoului în culorile curcubeului este doar un mit care nu îl poate împiedica să ruleze la cea mai bună capacitate.

Şi dacă reuşeşte, în iunie Rui Costa are şansa de a bifa un adevărat ‘hat trick’, dat fiind faptul că el a câştigat ultimele două ediţii ale Turului Elveţiei.

Dar cel mai important pentru Rui Costa va fi Turul Franţei din acest an. Realitatea este că TEAM LAMPRE-MERIDA îi dă portughezului o prmă şansă de a fi liderul echipei într-o cursă de trei săptămâni şi de a a-şi urma şansele de a urca sus de tot în clasamentul general.

Aşa cum subliniază Andreas Rottler, directorul sportiv al mărcii, “pentru MERIDA este îndeplinirea unui vis frumos îmbarcarea lui Costa la bordul echipei şi avem onoarea de a fi acum producătorii bicicletelor campionului mondial, fiind în cel de-al doilea an al implicării noastre în ‘pro tour’. Sunt sigur că Reacto Evo şi Warp TT sunt uneltele perfecte pentru Rui în scopul materializării visurilor lui. Echipa noastră reprezintă un melanj foarte potrivit de sportivi tineri şi puternici antrenaţi cu concurenţi experimentaţi şi întăriţi în lupte, ceea ce ne face să intrăm în 2014 cu frunţile sus. Având campionul mondial în familia noastră este ceva foarte special, dar deasemenea înseamnă că presiunea pe echipă este chiar mai mare acum că Rui va fi mereu în centrul atenţiei.”

NU este vorba doar de noul campion mondial, căci TEAM LAMPRE-MERIDA are acum şi alţi concurenţi. Un al doilea rutier portughez a intrat în echipă, un trialist de calibru: Nelson Oliveira. Apoi un căţărător spaniol, Rafael Valls, completează tridentul iberic.

Tânărul sloven Jan Polanc şi cei doi italieni Niccolo Bonifazio şi Valerio Conti care au pedalat purtând culorile albastru, fuchsia şi vernilul MERIDA în calitate de stagiari începând cu luna august 2013, au fost ‘semnaţi’ ca debutanţi în competiţiile ‘pro’ din 2014.

Partea de sprint este impulsionată prin semnarea unui contract cu Sacha Modolo. Iar Xu Gang este primul ciclist chinez care intră în TEAM LAMPRE-MERIDA!

Având o asemenea echipă în vizor, susţinută de un producător puternic de a cărui imagine suntem strâns legaţi în România, este clar că Veloteca va scoate în evidenţă în 2014 performanţele sportive ale bicicletelor marca MERIDA. Cuvintele cheie în discursul nostru comercial vor fi performanţe, tehnologii, avangardă, rezultate, competitivitate. Pregătiţi-vă să renaşteţi în lumina noului astru care arde acum mai puternic şi mai strălucitor: MERIDA

Încălecaţi MERIDA: aveţi de ce, şi aveţi pe ce!

Bucuresti, 15.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *