Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Team building-urile din Fierbinti si problemele existentiale ale lui Celentano au facut deliciul

a milioane de telespectatori

Comedia își păstrează supremația! Las Fierbinți, cel mai bun serial de comedie românesc al ultimilor 10 ani, a fost aseară lider de audiență pe toate categoriile de public. Las Fierbinți a înregistrat cele mai mari valori ale sezonului 8, episodul de aseară fiind urmărit în medie, la nivel național, de aproape 2.1 milioane de telespectatori. În minutul de maximă audienţă, de la 21:16, Las Fierbinți a fost urmărit de aproape 2.5 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, persoane cu vârsta între 18 și 49 de ani, Las Fierbinți a înregistrat 14.4 puncte de rating și 33.9% share, în timp ce următorul post clasat a obținut valori de trei ori mai mici: 4.5 puncte de rating și 10.6% share pe această categorie.

Dorel a profitat de oportunitatea generată de sosirea unui psiholog din Dridu în liniștitul Fierbinți și s-a angajat! Postul ocupat? Ajutor de psiholog, dar pe partea practică. Un fel de mecanic al punctului ge. O serie de doamne de la oraș, divorțate sau implicate în relații cu probleme, veneau la team building-urile realizate de psihologul din Dridu (interpretat de actorul Sandu Gruia). Atunci când terapia cu porumb nu funcționa, Dorel intra în acțiune pentru repararea punctului ge, stricat cel mai probabil de stresul cotidian. Ușor invidioși pe succesul acestuia, Bobiță și Giani i-au băgat bețe în roate pe tot parcursul episodului: unul a încercat să-i sufle postul, iar celălalt să-i ia banii câștigați.

În același episod savuros, bucuria l-a cuprins și pe Firicel. Fericit că va avea încă un copil, acesta îl va invita pe Celentano la un pahar pentru a sărbători cum se cuvine momentul. Numai că, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată. Celentano și-a dorit să-i arate camaradului de pahar că un copil îi va crea numai probleme, așa că a început un studiu de inteligență în rândul consătenilor: cultură generală, din rebus.

Bucuresti, 16.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *