Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Team BMW îşi va apăra titlurile BTCC cu Turkington & Collard

● BMW va fi partenerul West Surrey Racing pentru 2018 şi va înscrie trei modele BMW 125i M Sports ● Colin Turkington continuă alături de echipă după ce anul trecut a încheiat al doilea în clasamentul piloţilor ● Rob Collard a sărbătorit cel mai de succes an în 2017 şi revine pentru încă un an alături de WSR ● Andrew Jordan se întoarce la WSR pentru încă un sezon, sub bannerul BMW Pirtek Racing ●

Bucureşti/Londra. În continuarea rezultatelor deosebite din 2017, Colin Turkington şi Rob Collard vor participa împreună, pentru al doilea an consecutiv, la succesul Team BMW. Lor li se va alătura din nou Andrew Jordan în cel de-al treilea BMW 125i M Sport, care va fi înscris sub bannerul BMW Pirtek Racing.

Echipa West Surrey Racing (WSR) s-a bucurat de un sezon 2017 de succes, unul în care BMW a revenit în BTCC: Colin şi Rob au obţinut 20 de clasări pe podium cu modelele BMW 125i M Sport şi au încheiat pe locurile al doilea şi al cincilea în clasamentul piloţilor.

BMW UK in BTCC 2018, Team BMW

Succesul lor a asigurat două dintre cele trei titluri majore în campionat, Team BMW obţinând trofeul constructorilor şi pe cel al echipelor.

Graeme Grieve, directorul executiv al BMW Group UK, a comentat: “Suntem încântaţi să începem un nou sezon din British Touring Car Championship şi sperăm să continuă succesul din 2017. Avem o relaţie deosebită cu West Surrey Racing Team şi ne aşteptăm să consolidăm acest parteneriat pe parcursul stagiunii următoare”.

Cele trei BMW ale WSR au suferit numeroase dezvoltări pe parcursul pauzei de iarnă, din dorinţa de a le îmbunătăţi performanţele şi fiabilitatea deja legendare.

Maşina a câştigat şase titluri BTCC în clasamentul general în cei cinci ani de competiţie şi este pregătită pentru mai mult în 2018.

BTCC sărbătoreşte a 60-a aniversare în 2018, având programate 10 etape, fiecare cu câte trei manşe, pe circuite din Marea Britanie în perioada aprilie-octombrie. Fiecare etapă atrage o audienţă la circuit de 40.000 de spectatori. Toate cele 30 de curse sunt transmise în direct de ITV4 în format HD.

https://www.btcc.net
https://www.wsr-racing.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *