metalshow

Teacher’s pe scena cu GOPO

Ceremonia de decernare a premiilor GOPO s-a desfăşurat pe data de 3 martie în Sala Tronului a Palatului Regal şi s-a bucurat de prezenţa a numeroşi actori, regizori şi vedete de televiziune.
 
Teacher’s s-a alăturat celei de-a doua ediţii a premiilor GOPO, ca o confirmare firească a platformei de comunicare pe care brand-ul o construieşte în lumea filmului. Noul parteneriat vine ca o recunoaştere şi un sprijin sincer acordat valorilor şi evoluţiei industriei filmului românesc, valori prea puţin confirmate în plan autohton.  Teacher’s este un brand activ, orientat spre cunoaştere, expertiză, dar şi inovaţie. Aceste valori ale brandului au determinat implicarea activă în cea de-a doua editie a Festivalul de Film Gopo. Teacher’s apreciază acţiunile de pionierat menite să apropie lumea filmului de publicul larg şi a accentuat asocierea cu lumea filmului şi prin lansarea unor concepte originale precum Festivalul de Film Teacher’s. Asemenea lui GOPO, Festivalul Teacher’s se află şi el la început de drum, împărtăşind aceleaşi emoţii şi timidităţi ale oricărui debutant şi se bucură, la fel ca GOPO, de succes la public şi de susţinere din partea a numeroase personalităţi ale cinematografiei autohtone.

“Organizarea acestei gale a venit din dorinţa de a celebra “acasă” succesul filmelor româneşti din ultimii ani”, spun organizatorii festivalului.

„Avem convingerea ca Premiile GOPO vor dobândi în scurt timp valoarea şi notorietatea unui OSCAR autohton, atât de necesar industriei cinematografiei româneşti.  Avem încredere în GOPO şi o vom demonstra urcând şi anul viitor pe scenă alături de cei implicaţi!”- Simona Vlad, Brand Manager Teacher’s.

Bucuresti, 5.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *