free download 78 travel guides written by experts

“Te pui cu blondele” revine miercuri, 11 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1

Claudiu Bleonţ a ales să mănânce usturoi ca să dezbrace o blondă, apoi a pupat-o. Vezi de ce a făcut asta actorul

Cel mai longeviv quiz show din România, „Te pui cu blondele?”, revine pe micile ecrane începând de miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cu cel de-al 14-lea sezon. Connect-R, Doru Todoruţ şi Claudiu Bleonţ sunt invitaţii lui Dan Negru care le vor ţine piept celor 50 de blonde în războiul culturii generale şi în lanţul provocărilor lansate de adversare.

Ca să demonstreze că nu sunt doar frumoase, blondele lui Dan Negru le dezvăluie invitaţilor diverse trick-uri utile. Astfel, o concurentă le-a arătat celor trei cum se poate curăţa usturoiul în zece secunde şi i-a propus lui Bleonţ că la fiecare căţel de usturoi mâncat ea va da câte „ceva” jos de pe ea. Văzând că blonda este îmbrăcată în lenjerie sexy, Claudiu a intrat în joc şi a început să mănânce, timp în care concurenta îşi dădea jos accesoriile. La sfârşitul provocării, Claudiu a pupat-o pe blondă pe gură, lăsând-o fără cuvinte.

Cel de-al 14-lea sezon „Te pui cu blondele” va putea fi urmărit începând de miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cu o primă ediţie de excepţie în care Connect-R, Claudiu Bleonţ şi Doru Todoruţ se vor confrunta cu armata de blonde a lui Negru.

Bucuresti, 11.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *