free download 78 travel guides written by experts

“Te pui cu blondele?” difuzeaza in exclusivitate imagini cu Pepe de acum 20 de ani

Pepe, Vasile Muraru şi Cătălin Moroşanu sunt cei trei invitaţi de la „Te pui cu blondele?” din această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Ei promit dezvăluiri în exclusivitate, provocări pe care le acceptă curajoşi, dar mai ales răspunsuri corecte la întrebările lui Dan Negru.

Curioase din fire, concurentele i-au provocat pe Dan Negru şi pe prezentatorul „Splash! Vedete la apă” să refacă momentul în care Dan l-a prezentat pentru prima oară pe artistul Pepe în cadrul unui festival. Imaginile din 1994 au stârnit hohote de râs în platoul emisiunii, iar spre deliciul concurentelor, Pepe a acceptat provocarea, alături de prezentatorul quiz- show-ului, şi a cântat piesa pe care a interpretat-o în cadrul festivalulul Radio Star. Astfel, cei doi au dat timpul înapoi cu 20 de ani şi au refăcut unul dintre cele mai importante momente din carierele lor.

Cum a decurs totul vor afla telespectatorii care vor urmări „Te pui cu blondele?” în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, blondele au mărturisit că luptătorul K1, Cătălin Moroşanu este student la Facultatea de Istorie şi l-au provocat să răspundă la câteva întrebări. Rămâne de văzut dacă invitatul lui Dan Negru a făcut faţă testului.

Bucuresti, 25.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *