free download 78 travel guides written by experts

„Te pui cu blondele?” a condus ieri seara clasamentul de audienta

Confruntare de excepţie miercurea aceasta în platoul “Te pui cu blondele?”! Corneliu Vadim Tudor, invitatul acestei ediţii, s-a trezit în mijlocul unei avalanşe de întrebãri despre viaţa lui personalã, însã nu s-a lãsat intimidat deloc. Doctor în istorie cu cea mai înaltã gradaţie, suma cum laudae, blondele au ştiut de la început cã nu îl pot ataca decât pe plan personal. Au reuşit însã sã punã mâna pe banii puşi în joc în runda finalã, rãspunzând corect la întrebarea „Care este cel mai nordic judeţ al României?”, astfel cã tribunul a plecat acasã învins de o armatã de blonde. Dan Negru a câştigat însã marele premiu al telespectatorilor, emisiunea Te pui cu blondele impunându-se lider de piaţă la nivelul mai multor targeturi: all urban, 18 + urban şi naţional.

Ieri, “Te pui cu blondele?” s-a impus lider de piaţă, înregistrând la nivelul targetului all urban o audienţă de 7.2% şi o cotă de piaţă de 13,7%, în vreme ce postul Pro TV a înregistrat un rating de 6.1% şi o cotă de piaţă de 11,6%. Emisiunea s-a situat pe primul loc în topul audienţelor şi la nivelul targetului 18+ urban, cu 7.4% rating şi 13.6 procente share, pe locul secund clasându-se Pro Tv care a înregistrat 6.3 % rating şi 11.6% cotă de piaţă. În minutul de aur, 22:28, peste un 1.2 milioane de telespectatori din mediul urban urmăreau “Te pui cu blondele?”, vârful de audienţă atingând 11,5% rating şi 23,9% cotă de piaţă.

Aşa cum se întâmplă în fiecare săptămână la “Te pui cu blondele?”, cei de acasă au avut parte şi miercurea aceasta nu numai de o emisiune de cultură generală, ci şi de numeroase dezvăluiri de senzaţie din partea invitatului ediţiei. Întrebat dacã este adevãrat ce a speculat presa, cã s-a iubit cu 1000 de femei, Vadim le-a lãsat fãra cuvinte: „Presa minte, nu erau 1000, ci 1100 şi dacã nu mã însuram depãşeam 5000! Iar dacã mi se va face vreo propunere interesantã, o sã cer o dispensã de la nevastã!” a glumit politicianul. Tot atunci, Vadim a mai dezvãluit o picanterie din viaţa sa personalã, care a fãcut deliciul blondelor: „Soţia mea e geloasã şi pe pisicã!”

Alături de “Te pui cu blondele?”, mai multe programe ale postului s-au impus ieri lider de piaţă. Astfel, Antena 1 s-a situat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban şi cu cele două ediţii “Mireasă pentru fiul meu”, „Observator 13” şi „Acces Direct”.

Bucuresti, 29.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *